Follow:
Fashion

Outfit met nieuwe enkellaarzen van Laarzenwinkel.com

Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie! Dit keer met een paar nieuwe enkellaarzen, afkomstig uit de webshop Laarzenwinkel.com. Een webshop met laarzen in verschillende schachtwijdtes, heel erg handig. Voor zowel dames met dunne benen als met wat dikkere kuiten, maar ook degene met vrij standaard maten! Hoe het werkt leg ik in dit artikel uit en natuurlijk show ik ook mijn nieuwe enkellaarsjes.

laarzenwinkel1

laarzenwinkel2

Wat een wind stond er afgelopen zondag! Toch weerhield mij dat er niet van om even het bos op te zoeken voor outfitfoto’s. Het leuke eraan is dat je haar zo lekker wappert. Ik trok mijn favoriete broek aan, die ik in Amerika kocht en een top met stippen. Natuurlijk koos ik voor een grijs vest, want dat matcht zo goed met mijn nieuwe grijze enkellaarzen.

laarzenwinkel3

laarzenwinkel4

Ik koos de enkellaars ‘Karlsruhe grijs’. Deze laarsjes zijn van het merk ‘JJ Footwear’. Dit merk staat bekend om hun goede kwaliteit (echt leer!) en goede pasvorm. Er zit een uitneembaar zooltje in en ik kreeg er zelfs een ander paar voetzooltjes bijgeleverd. Ik kan dus kiezen welke ik het fijnst vind lopen. Als je zelf steunzooltjes draagt, is het ook erg handig, want deze zooltjes kun je er dus gemakkelijk in plaatsen. De enkellaarsjes zijn er in verschillende voetbreedtes. Ik heb maat H gekozen en de laarsjes passen mij perfect! Op de website is een voetwijdte calculator te vinden. Je vult hierbij je schoenmaat en de omvang van je voorvoet in. Met een tekening staat er precies uitgelegd hoe je dit kunt opmeten. Vervolgens komt er een advies uit voor een voetwijdte.

Voor lange laarzen geldt dat ze verschillende schachtwijdtes hebben. Je kunt kiezen uit een smalle schacht, een brede schacht en een extra brede schacht. Heel handig als je de standaard laarzen uit de winkels vaak niet past. Als je geen idee hebt welke schachtmaat je moet hebben, kun je ook op de website je kuitmaat berekenen. Je vult je schoenmaat in en de omtrek van je kuit op het breedste punt. Vervolgens krijg je een advies van kuitmaat en krijg je alle laarzen te zien die er in jouw maat zijn. Zelf had ik de pech dat de laarzen in mijn kuitmaat mij niet paste. En in een maat groter ook niet. Waarschijnlijk komt dat omdat ik erg klein ben en mijn breedste omtrek van de kuiten in het midden van mijn onderbeen valt. Normaal gesproken zit het breedste punt vlak onder je knie, waar je laars bijna eindigt. In mijn geval ging die vlieger dus niet op, maar normaal gesproken zou je dus heel gemakkelijk met 1 meting het perfecte paar laarzen kunnen vinden. Mocht je net als ik gewoon pech hebben, dan is er nog een hele goede klantenservice die perfect met je mee denkt en voor een goede oplossing zorgt!

laarzenwinkel5

laarzenwinkel6

laarzenwinkel7

Met deze enkellaarzen ben ik in elk geval heel erg blij! Ze passen perfect en zitten heel erg lekker. Ik loop er zo mee weg. Ik heb een goed paar schoenen altijd al heel belangrijk gevonden, maar nu ik zwanger ben vind ik het nog belangrijker. Goede schoenen zorgen voor een goede houding.

Deze prachtige enkellaarsjes kosten €139,95. Kijk voor nog veel meer mooie laarzen op Laarzenwinkel.com.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jamey

  wat een leuke laarsjes!

  22/11/2016 at 09:09
 • Reply Charel

  Leuke laarsjes zeg! Heel leuk om te combineren!

  22/11/2016 at 10:00
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke outfit =)
  Echt leuke laarsjes!
  Liefs Jorinda

  22/11/2016 at 11:03
 • Reply Babs

  Wat zijn ze leuk! Ik zoek nog een paar laarzen voor onder een jurk. ik ga even kijken of zij wat hebben!

  22/11/2016 at 11:30
 • Reply Manon

  Leuke outfit heb je aan en die laarsjes zijn ook echt leuk

  22/11/2016 at 18:48
 • Reply Dhini

  wat gaaf enkel laarzen

  22/11/2016 at 21:11
 • Reply YuStSoMe

  Heel mooi! Leuke casual combinatie!

  23/11/2016 at 18:28
 • Reply Karlien - Polished Cats

  oh die laarsjes zijn echt prachtig!
  staan je ook super goed

  liefs
  Karlien

  23/11/2016 at 20:19
 • Laat een reactie achter