Follow:
Fashion

Outfit: pastel roze blazer

Op eerste Pinksterdag een spijkerbroek aan, dat is nog nooit eerder voorgekomen bij mij. Dit jaar besloot ik het gewoon te doen, ik moest toch werken. Ik koos wel een nette spijkerbroek uit en mijn nieuwe pastel roze blazer. Gezien de lage temperatuur koos ik ervoor om het te combineren met zwart.

outfitpastelblazer1

outfitpastelblazer2

outfitpastelblazer3

We hebben even snel wat outfitfoto’s geschoten, vlak voordat ik naar mijn werk moest. Tussen de regendruppels door scheen gelukkig het zonnetje ook nog heel eventjes. Heel fijn, want zo kon ik toch mijn outfit even vast leggen voor jullie. Het is een hele basic outfit, maar het pastel roze blazertje maakt het geheel nog een beetje netjes. Ik ben echt zo blij met het blazertje, die ik ook nog in het blauw kocht!

outfitpastelblazer4

outfitpastelblazer5

Check mijn haarkleur hier trouwens: precies zoals ik het wil hebben! Daarvoor moet je dus eerst een week grijs haar hebben en vervolgens wordt het zilver/wit. Ik heb het hier weer eens stijl gemaakt. Dat is denk ik wel meer dan een jaar geleden dat ik dat heb gedaan. Stiekem best wel mooi, reminder to myself: vaker doen!

outfitpastelblazer6

Mijn nieuwe Michael Kors horloge die ik shopte bij Bataviastad laatst. Ben er enorm blij mee!

outfitpastelblazer7

Ik draag: Blazer: plaatselijke winkel // Top: Primark // Jeans: Tommy Hilfiger // Schoenen: Sooco.nl // Ketting: Tiffany & Co // Armband: SuperTrash // Horloge: Michael Kors // Oorbellen: Lucardi

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

11 Reacties

 • Reply Lonneke

  Ik ben gek op pastel en zo ook op deze outfit. Zo’n soort gelijke blazer heb ik zelf ook en draag hem graag. Leuke outfit foto’s!

  17/05/2016 at 06:58
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke outfit , staat je goed =)
  Dit zo ik zelf ook zo dragen!
  Liefs Jorinda

  17/05/2016 at 11:21
 • Reply Mariska

  Ziet er leuk uit deze combinatie! 🙂

  17/05/2016 at 12:52
 • Reply Jamey

  Wat een super leuke outfit!

  17/05/2016 at 14:11
 • Reply Manon

  Ik vind de blazer echt ontzettend mooi

  17/05/2016 at 14:52
 • Reply Johanneke

  Wat een leuke blazer! Staat ook super met een wit of lichtgrijs shirtje.

  17/05/2016 at 23:38
  • Reply Bertine

   Ja met wit zou ik hem ook graag dragen!

   18/05/2016 at 15:42
 • Reply Rochella

  Pastel roze is op dit moment helemaal mijn kleur, alles in die kleur wil ik toevoegen aan mijn kleding kast. Erg leuk deze blazer.

  18/05/2016 at 10:39
 • Reply YuStSoMe

  Ik neb wel pastel gedragen vroeger, evhter het past niet meer bij mij.
  Jou staat het echt tof! En dan die schoenen, wauw!

  18/05/2016 at 22:03
 • Reply Quinty

  Wat een leuke outfit. Ik hou van pastel hihi! Ik vind je haar ook wel echt een mooie kleur hebben vooral ook in combinatie met de kleur van het jasje!

  18/05/2016 at 22:36
 • Reply Tessa

  Dat blazertje is echt heel leuk! Ik vind je haarkleur ook erg mooi.

  20/05/2016 at 14:03
 • Laat een reactie achter