Follow:
Fashion

Outfit: Relaxed in blauw

Ik heb al een tijdje geen outfitfoto’s meer geplaatst, maar vandaag heb ik er weer eentje voor jullie! Ik droeg deze outfit afgelopen zondag, toen het best lekker weer was. Ik koos voor een broek, die echt heerlijk zit. Uiteraard wel leuk gecombineerd met glitters, omdat het zondag was.

outfitblauw1

Zowel de broek als de top zijn van de Primark, maar ik heb ze niet tegelijk gekocht. De top kocht ik al eerder, bij de Primark in Enschede. Een paar weken later kocht ik de broek, bij de Primark in Groningen. Toevallig staat het heel erg leuk op elkaar, maar ik moet zeggen dat dit shirt eigenlijk overal wel mooi op staat. Op een rok, maar ook gewoon op een jeans.

outfitblauw2

outfitblauw3

De broek zit echt heerlijk, daar kan ik wel in wonen! Om de broek toch een mooie uitstraling te geven, draag ik er een shirt op met kraaltjes, sandaaltjes met glitters eronder en heb ik mooie oorbellen ingedaan.

outfitblauw4

outfitblauw5

De oorbellen zijn van het merk ‘Camps&Camps’. Ik kocht ze bij een sieraden boutique in mijn eigen dorp, maar ze zijn ook online te vinden. Ik ben er mega blij mee. De oorbellen maken een outfit namelijk net iets stijlvoller. Ze zijn niet goedkoop, ze kosten meer dan de broek en de top bij elkaar, haha!

outfitblauw6

outfitblauw7

Oeps, deze foto is niet zo heel erg scherp. gelukkig zie je wel hoe de sandaaltjes eruit zien. Helaas missen ze ook wat glittertjes her en der, maar dat valt niet zo op als ik ze draag.

Top Primark // Broek Primark // Sandalen Onbekend // Horloge Michael Kors // Oorbellen Camps&Camps

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

9 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke outfit weer =)
  Die broek is erg leuk !
  Liefs Jorinda

  09/08/2016 at 07:09
 • Reply Elma

  Leuk weer een keer een outfit! Fijne relaxte look en vind de oorbellen ook erg mooi! En heb je je haar weer gekleurd?

  09/08/2016 at 07:28
 • Reply Kirsty

  Leuke outfit! De broek ziet er ook echt uit als een fijne broek en de top vind ik erg leuk. Mooie oorbellen ook!

  09/08/2016 at 14:30
 • Reply Tessa Teresa

  Wat een leuke outfit! Dat topje heb ik zondag nog in mijn handen gehad bij de Primark, maar uiteindelijk toch maar laten hangen (helaas, denk ik mu achteraf, haha)

  09/08/2016 at 15:18
 • Reply Lonneke

  hele mooi outfit en leuke foto’s. Vooral de broek vind ik gaaf!

  09/08/2016 at 15:24
 • Reply hilde

  ( donker ) blauw is een van mijn favoriete kleuren in kleding. Je outfit is erg gaaf!

  09/08/2016 at 18:36
 • Reply Joor

  Wat een super leuke outfit!!! Echt staat je super leuk!

  09/08/2016 at 19:13
 • Reply YuStSoMe

  Super outfit en je kunt er nog in groeien… ❤️

  09/08/2016 at 21:21
 • Reply Karlien - Polished Cats

  zalige outfit
  dit zou ik ook zo dragen, heel erg comfy ook

  liefs
  Karlien

  09/08/2016 at 21:25
 • Laat een reactie achter