Follow:
Fashion

Outfit: rok met embroidery

Afgelopen zondag was het eindelijk weer eens een heldere dag, maar het was nog wel erg koud. Terwijl wij met ons gezinnetje lekker een stukje gingen wandelen, stopten we onderweg om outfitfoto’s te maken. Alles voor mijn blog he;) Ik droeg een rok met een rode trui en ik ben heel blij met deze outfit. Het is een outfit die ik eigenlijk nooit doordeweeks draag, maar echt voor in het weekend bewaar.

Ik droeg nooit truien op rokjes. En al helemaal niet een trui die ik in het rokje zou dragen. Maar eerlijk is eerlijk: dat staat bij deze outfit gewoon zoveel mooier! Door de gekleurde bloemen op de rok kan ik zowel een rode als een roze trui hierbij dragen. Dat vind ik leuk voor de afwisseling en zoals jullie weten houd ik van kleur.

De rok is vrij kort en de temperatuur vrij laag, dus vandaar dat ik hier mijn knielaarzen onder draag. Lekkere hoge laarzen, zodat ik het niet koud heb. Ik vind het ook nog eens heel leuk staan, maar ik snap dat je ervan moet houden.

Voor de kerstdagen heb ik trouwens een heel stuk van mijn haar af laten knippen, maar dat is maar bij weinig mensen opgevallen. Behalve mijn voorste pluk haar, is de rest nu op 1 lengte. Ik vind dat wel heel mooi, omdat het nu lijkt alsof ik dikker haar heb, maar ik ben er nog niet over uit of dit nu is wat ik wil. Ik denk dat ik het nog heel iets laat groeien en dan kijk ik wel weer verder.

Hier nog even een close-up van mijn rokje met embroidery. Tof he?

Ik draag: Trui Costes // Rok H&M // Laarzen Onbekende winkel

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Super Leuk!

  16/01/2018 at 12:50
 • Reply Jorinda

  Wat een leuke outfit weer =)
  Je haar zit leuk zo!
  Liefs Jorinda

  16/01/2018 at 13:28
 • Reply Gerrita

  Super mooi rokje, staat je goed!

  16/01/2018 at 16:16
 • Reply Esra | Lipstick Addict

  Leuk gecombineerd, ben gek op rode kleuren!

  16/01/2018 at 23:32
 • Reply Sonja

  Wat zie je er goed uit! En een hele leuke outfit zeg!

  17/01/2018 at 19:12
 • Laat een reactie achter