Follow:
Fashion

Outfit: roze trui

Het hoofdonderwerp op Aboutfashion was altijd ‘fashion’, maar dat is de laatste tijd niet meer het onderwerp waar ik het meest over schrijf. Vooral met outfitfoto’s ben ik niet meer zo heel fanatiek, terwijl ik het wel ontzettend leuk vind om te doen. Vandaag dus eindelijk weer een outfit, met een gaaf roze truitje en een pied-de-poule rokje.

Mijn trui is zo roze, dat kan het fototoestel bijna niet aan, haha! Ik kocht dit truitje al een tijdje terug, in de sale van Mango. Ik ben er heel erg blij mee! Ik ben gek op de kleur roze en ook de ruches bij de schouders vind ik erg leuk.
Deze outfit is al een klein beetje herfst-achtig, door het rokje en de laarsjes, maar de roze kleur vrolijkt de boel helemaal op.

Ik draag hier nog huidkleurige panty’s, maar het zal niet lang meer duren voordat ik de zwarte panty’s er weer bij pak.

De oorbellen komen trouwens van Aliexpress, waar ik de laatste tijd helemaal fan van ben. Oorbellen kosten daar heel weinig en kwalitatief zijn ze echt goed!

Dit rokje kocht ik op vakantie, op Mallorca. In palma de Mallorca kun je heel leuk winkelen en dat hebben wij ook gedaan toen we er eind september waren. Helaas kon ik niet veel shoppen, want mijn kofferruimte was erg beperkt. Dit rokje paste gelukkig nog wel in de koffer en daarom nam ik deze mee bij de Pull&Bear. Als jullie mij langer kennen, weten jullie dat de pied-de-poule print mijn meest favoriete print ooit is. Je kunt je dus vast voorstellen dat ik erg blij ben met dit rokje.

De laarsjes zijn van de Heidi Klum collectie van Lidl. Die collectie kwam precies uit op het moment dat wij op vakantie waren. Ik dacht dus naast het net te vissen. Gelukkig bleek een week later dat de Lidl hier dichtbij nog wel een aantal items van de collectie had. Ik nam deze enkellaarsjes mee, gemaakt van echt leer.

Ik draag: Trui Mango / Rokje Pull&Bear (Mallorca) / Panty Zeeman / Laarsjes Heidi Klum @ Lidl / Ketting Minitials / Oorbellen Aliexpress / Horloge Michael Kors

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuke trui zeg!
  Liefs Jorinda

  15/10/2017 at 08:11
 • Reply Geertje

  Een echte “Bertine” outfit!?

  15/10/2017 at 08:33
  • Reply Bertine

   Klopt helemaal!

   17/10/2017 at 21:28
 • Reply Manon

  Wat een leuke trui! Staat je goed.

  15/10/2017 at 10:26
 • Laat een reactie achter