Follow:
Fashion, Zwanger

Outfit: zwangerschapsjurk Mamalicious

De herfst is het meest prachtige seizoen als het gaat om fotograferen! De herfst is namelijk mega fotogeniek. Het ideale seizoen voor de mooiste outfitfoto’s. We zochten mijn vaste plek op, waar we meestal outfitfoto’s maken, en genoten tegelijkertijd van de prachtige natuur! Ik droeg een van mijn nieuwe zwangerschapsjurken.

outfitzwangerschapsjurk1

Je kon laatst in mijn Sans-Online shoplog al zien dat ik een aantal nieuwe zwangerschapsjurken had uitgekozen. Dit is er eentje van, hij is van het merk Mamalicious. Ik vind het echt een prachtige jurk en hij zit ook nog eens heerlijk! Ik droeg deze jurk vorige week voor het eerst, maar ik weet zeker dat ik deze nog heel vaak zal dragen. Er zit lekker veel stretch in en stiekem vind ik hem ook mooi staan.

outfitzwangerschapsjurk2

Hallo babybump! Het is eindelijk echt een babybuik geworden, je kunt er niet meer omheen. In deze jurk vind ik het mooi om de buik te accentueren en daarom draag ik er een riempje bij. Mijn buik zit ook aardig laag en dan valt de voorkant van een kledingstuk niet altijd mooi. Met een riempje is dat probleem opgelost! En zoals je ziet draag ik nog gewoon een paar hakken op de zondag!

outfitzwangerschapsjurk3

outfitzwangerschapsjurk4

outfitzwangerschapsjurk5

outfitzwangerschapsjurk6

Deze armband nam mijn man voor mij mee, uit Praag. Hij ging laatst een weekend weg met kameraden en hij was zo lief om deze armband voor mij mee te nemen! Ik was echt super verrast! Ik ben gek op bling-bling dus deze armband was een schot in de roos. Sindsdien draag ik hem elke dag. Hij is van Swarovski.

Ik draag: Jurk Mamalicious (via Sans-Online) // Riempje Primark // Panty H&M Mama // Laarsjes Scapino // Armband Swarovski // Horloge Michael Kors // Oorbellen onbekend

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg mooie jurk!
  Liefs Jorinda

  16/11/2016 at 07:34
 • Reply Svenja

  Wauw, wat zie je er prachtig en stralend uit Bertine. Stylish mommy to be <3

  17/11/2016 at 09:31
 • Reply Roxanne

  Mooi!

  26/11/2016 at 22:43
 • Laat een reactie achter