Follow:
Beauty

Pazzione Spicy Cinque Terre shower foam & body cream

Mijn meest favoriete product onder de douche is toch wel een shower foam. Ik vind het echt heerlijk om mij te wassen met een lekker ruikende en goed schuimende foam. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik mocht kennismaken met het vrij nieuwe merk ‘Pazzione del mare’. Ik testte de afgelopen tijd de Pazzione shower foam en bijpassende body cream.

De producten zien er strak en clean uit. Gewoon wit met in heldere kleuren de merknaam en de geurlijn. Ik heb de geurlijn ‘Spicy cinque terre’ mogen testen, die de geur van ‘orchid & sandalwood’ omschrijft. De producten zijn ontwikkeld met de beste ingrediënten. Ze bevatten wel alcohol en parfum, voor mij persoonlijk geen probleem.

Pazzione Spicy Cinque Terre shower foam
De shower foam heeft echt een heerlijke geur! Wauw! Ik kan de geur moeilijk omschrijven, maar het is echt een kruidige geur. Op de website van Johnbeerens.com staat de geur omschreven, onderverdeeld in geurnoten:
Top Notes : Violet Blossom, Benzoin, Carvi, Bergamot, Leather, Verbena
Heart Notes : Geranium, Rose, Clary Sage, Nutmeg, Pepper, Iris
Base Notes : Civet, Vanilla, Oppoponax, Patchouli, Vetiver, Styrax
Hopelijk heb je op deze manier een beetje een idee, maar waarschijnlijk niet, want de geur is echt heerlijk! Ik heb deze shower foam nu al een aantal weken in de douche staan en ik merk echt dat ik elke keer deze verkies boven een andere douchegel.
Het schuim is natuurlijk ook heerlijk, dat vind ik echt luxe en dat laat mij er extra van genieten. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, het schuimt al snel. Ik weet zeker dat ik nog heel lang met deze shower foam kan doen, hij is nog lang niet op.

Pazzione Spicy Cinque Terre body cream
Van diezelfde geurlijn heb ik ook een body cream. Na het douchen en afdrogen smeer ik mij altijd lekker in met deze creme. Ik vind het heerlijk om een creme te hebben in dezelfde geur als de shower foam. Dan blijf je die geur extra lang ruiken. Ik ben zelf een bodybutter gewend, dus ik moest er echt aan wennen dat deze body cream dunner is. De eerste paar keer dat ik het deksel eraf draaide, viel er dan ook telkens wat body cream naast. Nu ik er eenmaal aan gewend ben, gebeurd dat niet meer. Dat de body cream vrij dun is, maakt wel dat je hem goed kunt uitsmeren. Ook trekt hij erg snel in. Mijn huid is echt veel gladder na het gebruik van deze body cream en ik ruik echt heel lang de lekkere geur nog.

Ik ben erg tevreden over de Pazzione del mare producten. Ik ben nu heel benieuwd naar de andere geurlijnen. Je kunt de producten kopen via Johnbeerens.com. De shower foam kost €7,95 en de body cream kost €13,95 (beiden hebben een inhoud van 200 ml). Ik vind dat echt heel goedkoop, want de producten vind ik absoluut vergelijkbaar met soortgelijke producten van duurdere merken.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter