Follow:
Baby/kind

Persoonlijke stickers voor je kind

Veerle was nog niet zo heel lang geboren, toen ik al naamstickers voor haar heb laten maken. Het leek mij handig om haar flesjes van een naamsticker te voorzien, zodat ik zeker weet dat het haar flesje is. Voor thuis is dat niet nodig, maar het is wel heel handig als je op pad gaat. Nu ze groter wordt plak ik de stickers echt overal op.

Veerle gaat naar de gastouder en dan is het heel handig om haar broodtrommel en haar drinkbeker van een naamsticker te voorzien. Er zijn namelijk nog meer kindjes daar en zo kan de gastouder alles uit elkaar houden. Het is ook handig als je vriendinnen hebt die kindjes in dezelfde leeftijd hebben. Dikke kans dat ze dan dezelfde drinkbeker hebben. Of als je een dagje weg gaat en je kind de drinkfles overal mee naar toe neemt. Wel zo handig als ze hun eigen spullen gebruiken en deze ook weer mee naar huis nemen.

Inmiddels plak ik de stickers op nog veel meer dingen. Laatst waren we bij een watertje hier in de buurt en toen bleek dat andere kindjes er met Veerle haar emmer en schepje vandoor gingen. Ook waren er andere kindjes met hetzelfde schepje. Bij thuiskomst heb ik direct het speelgoed voorzien van een naamlabel, zodat ik precies weet welke spullen van mijn dochtertje zijn. Deze mama plakt wat af hoor!

Ook als je op vakantie gaat is het erg gemakkelijk om persoonlijke stickers te hebben. Ideaal voor op de koffers bijvoorbeeld. Of sticker je hele campingservies! Ik kan zoveel dingen bedenken die ik zou stickeren, haha!

Je kunt zelf online de stickers maken en bedenken wat erop moet. Zo heb ik ervoor gekozen om voor- en achternaam erop te zetten, maar je kunt ook een telefoonnummer of adres toevoegen natuurlijk. Eventueel een leuke afbeelding erbij. Bedenk waar je de stickers voor wilt gebruiken. Zo moeten stickers voor op een beker vaatwasbestendig zijn en moeten stickers voor op buitenspeelgoed uv werend zijn.

Gebruik jij persoonlijke stickers voor de spullen van je kindje?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura | I scream beauty

    Ik zie ze altijd op de broodtrommels en drinkbekers bij kleuters in mijn klas, erg handig! Ik wil ze voor Noud ook nog bestellen !

    18/07/2018 at 11:10
  • Laat een reactie achter