Follow:
Fashion

Prachtige sieraden van Isabel Bernard

Je kunt mij het meest blij maken met een mooi sieraad. Het liefst draag ik momenteel subtiele sieraden. De mode van tegenwoordig laat zien dat ook statement sieraden kunnen, maar toch zie je nu vooral hele fijne sieraden. De sieraden van het merk Isabel Bernard zijn van die prachtige, subtiele sieraden. Erg fijntjes en vrouwenlijk! Ze maken mij heeeeel hebberig!

Isabel Bernard heeft prachtige 14 karaat gouden sieraden. Van prachtige subtiele colliers tot oorstekers. Je ziet nu weer veel oorringen in het modebeeld en dus koos ik een paar gouden oorringetjes uit. Deze grootte (diameter van 34 mm) leken mij perfect! Toen ik ze thuis bezorgd kreeg, bleken ze inderdaad een prachtig formaat te hebben. Isabel Bernard laat op hun website ook altijd een foto zien van een model die het sieraad draagt. Dat is echt ideaal, want dan kun je precies zien hoe het sieraad valt qua formaat.

Deze prachtige creolen kosten €109,95 en dat is totaal niet duur! De prijzen vielen mij echt mee. Het zijn stuk voor stuk hele moderne en mooie sieraden en als je dan ook nog eens na gaat dat het echt goud is, dan is dit merk helemaal niet duur.

Deze creolen zijn gelukkig makkelijk te sluiten. Ik draag ze tegenwoordig bijna elke dag! Ze matchen zo mooi met het gouden kettinkje dat ik al had. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Ze zijn nu heel trendy, maar natuurlijk raken gouden creolen helemaal niet uit de mode en gaan ze eeuwig mee.

Isabel Bernard heeft echt veel mooie dames sieraden. Ik koos naast de oorbellen ook nog een goldplated armband uit. Ik wilde graag een goudkleurig armbandje, dat goed bij de oorbellen zou staan. Ik kwam toen op dit armbandje uit.

Ook dit is een mooi, subtiel sieraad. Dit armbandje past echt overal bij! Hij kost maar €39,95. Alle sieraden komen trouwens in een prachtig doosje, zo voelt het echt als een luxe sieraad. Ook erg mooi om cadeau te geven trouwens.

Het is een mooi armbandje dat een verfijnd effect geeft om je pols. Je kunt het armbandje ook combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge dragen.

De verzending van de sieraden is gratis en ook erg snel!
Bij sieraden vanaf €49,95 krijg je nu tijdelijk een gratis beauty bag van Isabel Bernard. Een mooi zacht roze tasje, waar je je favoriete make-up in kunt doen.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter