Follow:
Fashion

Primark [video]shoplog Berlijn januari

Jeeeeeej, hier is dan eindelijk mijn shoplog van de Primark in Berlijn! In de titel staat januari, maar stiekem was het nog december toen ik daar heb geshopt. Echter is het januari nu het online komt en vandaar dat ik het even zo heb genoemd. Ik laat super leuke kleding zien en ook kocht ik een nieuw paar schoenen. En ik ging los bij de accessoire afdeling. Aan het eind laat ik ook nog enkele aankoopjes zien die ik deed bij de Primark in Enschede afgelopen week.

Dit is trouwens mijn scherpste video ooit en daar ben ik echt happy mee. Ik weet nu eindelijk hoe ik goed kan filmen met mijn spiegelreflex camera! Jarenlang heb ik naar dit moment uitgekeken: een perfecte film kwaliteit. De juiste camera en lens had ik al in huis, maar ik kreeg het niet voor elkaar. Uiteindelijk heeft iemand van de camerawinkel mij advies gegeven en is het mij gelukt. Dat betekent dat ik veel vaker filmpjes op ga nemen, ik heb de smaak te pakken!

Ik zet trouwens altijd onder een video dat je de kwaliteit in HD moet zetten. Dan is de kwaliteit het beste. Bij deze even een uitleg hoe je dat doet, mocht je dat nog niet weten: Druk op play om de video af te spelen. Dan verschijnt er onderaan het filmpje een balkje en daaronder zie je aan de rechterkant 3 logo’s. Het eerste logo is een tandwiel, daar klik je op. Dan kies je vervolgens ‘Kwaliteit’ en dan heb je verschillende keuzes. Kies dan de meest bovenste (in dit geval is dat 720p HD). Op deze manier bekijk je mijn video in de beste kwaliteit.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Manon

  Je layout is prachtig! Wat heb je leuke dingen gekocht bij de Primark

  03/01/2016 at 17:29
  • Reply Bertine

   Dank je wel, ik ben er ook erg blij mee! (dat geldt voor zowel de Primark aankopen als mijn nieuwe lay-out, haha)

   03/01/2016 at 22:07
 • Reply Kirsty

  Mooie aankoopjes! Vooral de laarsjes met franjes vind ik erg leuk. Je kunt inderdaad ook goed zien dat de kwaliteit verbeterd is!

  03/01/2016 at 19:33
 • Reply Tessa Teresa

  Je hebt echt leuke dingen geshopt weer bij Primark!

  04/01/2016 at 09:13
 • Reply Dhini

  Leuk aankopen. Bij mij in de buurt is er nu ook Primark. Ik ben blij maar ik ben nog nooit geweest. Raar he

  04/01/2016 at 10:56
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  De kwaliteit van de video is echt top! Lekker geshopt bij de Primark! Ik ben er al een tijdje niet geweest.

  08/01/2016 at 19:56
 • Reply Roxanne

  Goed geshopt 🙂

  11/01/2016 at 22:44
 • Laat een reactie achter