Follow:
Beauty

Review: Marc Inbane Le Teint

Eerder dit jaar mocht ik twee volgers blij maken met een Marc Inbane Le Teint. Dat is een vochtinbrengende dagcreme met een tintje. Ik had zelf ook een flesje gekregen en inmiddels heb ik die uitgebreid kunnen testen. Vandaag lees je daarvan de review.

Eerst even een stukje informatie, dat ik destijds bij de Marc Inbane winactie heb geschreven:

Marc Inbane Le Teint is een luxe vochtregulerende dagcreme met een tintje. De dagcreme is geschikt voor dagelijks gebruik. Het zorgt direct voor een stralende en gebruinde huid gedurende de dag.

Het product bevat een ingredient dat ervoor zorgt dat je sneller bruin wordt, je natuurlijke beschermingsmechanisme wordt geactiveerd waardoor je minder snel verbrandt en als je al een bruine kleur hebt blijft deze langer behouden. Ook wordt de vochtbalans geoptimaliseerd waardoor je een zachte en soepele huid krijgt. Het product bevat SPF10 en is airless verpakt.

Het is echt een super chique flesje. Het is namelijk gemaakt van glas en dat, in combinatie met de zwarte kleur, maakt het een heel luxe flesje. Er zit een handig pompsysteem op, zodat je het product gemakkelijk uit het flesje krijgt. Helaas kun je door de zwarte kleur van het flesje niet zien hoeveel er nog in zit.

Dit is de hoeveelheid die je krijgt bij een groot pompje en daarmee kun je heel je gezicht insmeren. In eerste instantie schrok ik van de donkere kleur. Ik heb zelf een hele lichte huidskleur en ik was bang dat deze creme te donker zou zijn voor mij.

Gelukkig bleek dat niet het geval. Als je het uitsmeert lijkt het al wat lichter en eenmaal op mijn gezicht aangebracht zag je de donkere kleur helemaal niet meer terug. Het product geeft mij een mooie, natuurlijke tint en een geweldige glow! De dekking is niet zo goed, maar dat verwacht ik ook niet van een dagcreme met een tintje. Daarvan verwacht ik enkel een subtiel kleurtje en niet dat mijn oneffenheden weggewerkt zijn. Op dagen dat ik eigenlijk mijn foundation nodig heb, mix ik die met deze dagcreme. Op die manier heb ik meer dekking, maar krijg ik ook het subtiele tintje en de mooie glow die deze Marc Inbane creme met zich mee brengt.

Op bovenstaande foto heb ik alleen de Marc Inbane Le Teint op. Zoals je ziet heb ik een mooie (maar subtiele) kleur gekregen, maar zie je ook nog mijn sproetjes er doorheen. De dagcreme geeft mij qua verzorging ook echt wat ik nodig heb. Mijn gezicht voelt heerlijk soepel en zacht.

De prijs van een flesje Marc Inbane Le Teint is €39,95. Je kunt dit product via de officiele website kopen: www.marcinbane.com.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Sandra - More Style Than Fashion

  Inderdaad een mooie en subtiele kleur!

  15/05/2018 at 15:46
 • Reply Mark

  test

  22/05/2018 at 20:54
 • Laat een reactie achter