Follow:
Beauty

Rituals hand balm & masker

Rituals heeft ontzettend fijne en lekker ruikende producten. Ik ben helemaal fan van hun doucheschuim! Ik kreeg de kans om kennis te maken met 2 andere producten van dit merk, een hand balm en een masker. Mijn mening deel ik vandaag met jullie.

Rituals is niet nieuw voor mij, maar ik word wel altijd erg blij van hun producten. Ik koos 2 totaal verschillende producten uit om te testen. Ik ging voor een masker, omdat ik die wel kon gebruiken. Ik had geen masker meer thuis en ik was erg benieuwd naar deze. Handcreme gebruik ik dagelijks en daarom wilde ik graag die van Rituals eens uitproberen. De producten komen van de webshop HHB24.nl, die heel veel beauty producten heeft. Ze hebben shampoos en haarverf van verschillende merken, maar dus ook heel veel Rituals producten.

Dit is de Rituals The Ritual Of Hammam soul warming hand balm. Een grote flacon (175 ml) vol met hand balm. Het is een prachtige flacon met een handig doseerpompje. Met 1 pompje heb ik genoeg om mijn handen in te cremen. De creme is aardig dun, net zoals een lotion. Hierdoor is het gemakkelijk uit te smeren en trekt het snel in. Deze hand balm laat dan ook geen vette afdrukken achter en dat vind ik toch wel heel erg fijn met een handcreme. Het product zorgt wel echt voor zachte handen trouwens. Verder vind ik de geur echt heerlijk! Je ruikt de eucalyptus en dat kan ik echt wel waarderen. Dat het een grote flacon is, vind ik ook een pluspunt. Rituals producten zijn niet heel goedkoop, maar €10,- voor 175 ml hand balm is echt niet duur! Ik gebruik nu al twee maanden dagelijks deze hand balm en er is nog maar een klein beetje uit. Daar kan ik dus echt nog lang mee vooruit. Als hij ooit op raakt, ga ik zeker een nieuwe halen!

Dit is de Rituals Intensive Moisturising Mask, een diep hydraterend gezichtsmaskerMijn gezicht kan altijd wel wat hydratatie gebruiken, vandaar dat ik deze heb gekozen. Dit masker moet je op je hele gezicht aanbrengen, alleen de ogen en mond vrijlaten. Eenmaal aangebracht vind ik het masker vrij transparant. Het is ook een dun masker, die echt in je huid trekt. Ongeveer 10 tot 15 minuten laten zitten en vervolgens eraf halen met wattenschijfjes of eraf spoelen. Dit 1 of 2 keer per week gebruiken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat vaak vergeet, dus bij mij is het dan 1x per 2 of 3 weken dat ik het gebruik. Ondanks dat vind ik het een heel fijn product. De geur is zacht en een heel klein beetje zoet. Het maakt mijn gezicht echt super zacht! En dat mijn gezicht dit nodig heeft, is wel duidelijk als ik zie dat mijn huid bijna het hele product opslurpt. Dit masker kost €14,50 en er zit 75 ml in.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Sarah

    Dit klinken echt als fijne producten! Ik ben sowieso Rituals fan, maar er zijn dan zoveel producten die ik nog nooit heb geprobeerd. Ik wist niet eens dat ze gezichtsmaskers hadden. Ik zal binnenkort maar weer even langs de winkel gaan haha!

    16/03/2018 at 12:12
  • Laat een reactie achter