Follow:
Overig

Roze laptoptas van Bombata

Ik ben in de wolken met mijn nieuwe laptoptas! Ik wist al dat ik gelukkig kon worden van een mooie handtas, maar tot een paar weken geleden had ik niet gedacht dat ook te kunnen worden van een laptoptas. Van mijn eigen laptoptas werd ik dat eigenlijk ook niet, maar van mijn nieuwe knal roze Bombata laptoptas werd ik dat dus wel. Hij is trouwens ook erg fotogeniek!

bombatalaptoptas1

bombatalaptoptas

Het lijken wel outfitfoto’s, maar dat zijn het niet! Het draait allemaal om de laptoptas. De laptoptas komt van de webshop Bombata.nl en daar hebben ze heel veel mooie laptoptassen. Ze hebben alleen maar mooie laptop tassen en geen saaie, ideaal als je op zoek bent naar een dames laptoptas. Nu was het aan mij om een mooi kleurtje te kiezen en natuurlijk ben ik voor roze -met krokodillenprint- gegaan. Dat is mijn favoriete kleur en ik zal het eeuwig mooi blijven vinden! Mijn nieuwe roze laptoptas is dan ook echt een eyecatcher! En hij staat mooi bij mijn roze lipstick;)

bombatalaptoptas3

bombatalaptoptas4

De laptoptas kun je op verschillende manieren meenemen. Er zit een losse band bij, waarmee je hem om je schouders kunt dragen. Heel handig als je er een eind mee moet sjouwen of als je nog meer tassen bij je hebt. Mocht je je laptop nodig zijn voor school of werk dan is dit de ideale manier om hem mee te nemen.

bombatalaptoptas5

Maar de band kan er ook af en dan kun je de hippe laptoptas meenemen als een handtas. Stiekem veel mooier natuurlijk, maar dan moet je je handen wel vrij hebben. De laptoptas is echt enorm stevig en het handvat ziet eruit alsof dat never nooit niet uit kan scheuren. Perfect!

bombatalaptoptas6

bombatalaptoptas7

Ik ging voor de 15,6 inch laptoptas, want daar past mijn Macbook precies in. Aan de andere kant heb je heel handige vakjes voor papieren, de oplader, pennen, etc. Op deze manier heb je alles bij elkaar! Ik vind dat de tas veel ruimte heeft en je kunt naast je laptop dus heel veel andere dingen meenemen.

bombatalaptoptas9

Als fashionista en blogger word ik echt enorm blij van deze laptoptas! Ik gebruik hem nu 2 weken dagelijks en hij ziet er nog als nieuw uit. Goede kwaliteit! Ik ben fan!

Deze laptoptas (en nog vele anderen) zijn te bestellen via Bombata.nl. Mijn beauty kost €52,95.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een mooie laptop tas =)
  Ik heb eigenlijk geen laptop tas , wel handig om te hebben !
  Liefs Jorinda

  12/04/2016 at 08:27
 • Reply Manon

  Wat een gave laptop tas , je lipstick matched er wel heel erg goed bij

  12/04/2016 at 16:31
 • Reply Elma

  Gaaf zeg, wist helemaal niet dat er zulke hippe laptop tassen bestonden.. Leuke outfit ook!

  12/04/2016 at 21:17
 • Reply Mira

  Prachtige tas! Leuk gedaan ook zo, die foto’s:)

  12/04/2016 at 22:32
 • Reply Dhini

  wat prachtig laptop tas

  13/04/2016 at 15:56
 • Laat een reactie achter