Follow:
Beauty, Fashion

Shoplog: Designer Outlet Roermond (mega kortingen!)

Vorige week was ik een dagje naar de Designer Outlets in Roermond. Vanaf mijn huis is dit een kleine 2 uur rijden, wat best wel een eindje is. Zo af en toe hebben we dat er wel voor over, want ik vind dat Roermond de leukste winkels en de beste kortingen heeft. Toen wij er waren, was dat het laatste sale weekend. Dat betekende korting op de sale prijzen! Ik nam weer eens een video op (de laatste was 5 maanden geleden!) waarbij ik mijn aankopen laat zien.

Edit: vanmorgen stopte de video terwijl hij nog niet klaar was. Er was blijkbaar iets mis gegaan met uploaden. Nu doet hij het wel. Echter is aan het einde het geluid iets harder dan daarvoor, geen idee hoe dat nu weer kan.  

Vergeet niet in HD te kijken, voor het beste beeld!
(Dit doe je door op het tandwieltje te klikken en vervolgens op ‘kwaliteit’ te klikken. Kies dan 1080p HD).

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter