Follow:
Beauty, Fashion

Shoplog Gran Canaria

Op Gran Canaria kun je redelijk shoppen. Voor een vakantie eiland hebben ze nog aardig wat winkels, maar ik vond Mallorca vorig jaar veel groter en meer bekende winkels hebben. Tijdens onze vakantie hebben we 1 dag gewinkeld in de hoofdstad Las Palmas. We zijn even de stad in geweest, wat ik niet zoveel aan vond, maar we zijn ook naar het overdekte centrum Las Arenas geweest. Hier zit zelfs een Primark (die helaas super klein is en waar ik dus niets heb gekocht, dikke tegenvaller die winkel!). Ik heb in totaal niet veel gekocht, maar de dingen die ik heb gekocht ben ik super blij mee!

Anderhalf jaar geleden heb ik Havaianas gekocht voor mijn man op de huishoudbeurs. Helaas gingen deze tijdens de vakantie kapot en hij vond ze zo fijn lopen dat hij dit weer slippers van dit merk wilde. Ik paste voor de grap deze slippers, maar wilde ze niet kopen. Mijn man vond het leuk om mij deze keer Havaianas te geven en dus rekende hij deze voor mij af. De bloem heeft trouwens een rose gouden kleur!

Ik kocht een echte Ray-Ban op vakantie! Ik liet jullie laatst al zien dat ik een nep variant met gekleurde spiegelglazen had gekocht. Ik heb deze al heel veel gedragen en daarom wilde ik graag de echte. Ik kwam deze tegen voor een aantal tientjes goedkoper dan in Nederland. Natuurlijk nog steeds veel geld. Ik heb er 2 nachten over geslapen en besloot dat ik deze toch wel erg graag wilde en dus heb ik hem gehaald. Het is wel de echte, ik heb de zonnebril gewoon in een winkel gekocht.

Deze oorbellen zag ik in een vitrine van een soort juwelier die met nummers werkt (zoals Kijkshop). Het zijn geen zilveren oorbellen (rhodium) en dus waren ze niet zo duur, maar ik vond ze super mooi. Het bijzondere aan deze oorbellen is dat er aan de binnenkant ook steentjes zitten.

Bij een kraampje liet ik mijn naam weven in een armbandje. Super knap hoe ze dat doen en al helemaal in 3 minuten!

Op Gran Canaria heb je heel veel crèmes met Aloë Vera, omdat ze op dat eiland Aloë Vera plantages hebben. Ik nam een 2 kleine potjes mee, 1 voor mijzelf en 1 voor mijn moeder haar verjaardag. Er zit niet zo veel in en ze zijn in verhouding veel duurder dan de grote potten die ze ook verkopen, maar ik vond de geur heel anders. Deze kleine heeft echt een hele verfrissende geur en juist die geur sprak mij heel erg aan.

Tot slot heb ik op de markt in Mogan nog een aantal nagellakjes gekocht. Dit zijn feather nagellakjes, de nieuwste trend. Zoals jullie kunnen zien heb ik van de roze en de groene kleur 2 lakjes meegenomen. Ik ga deze 2 namelijk weggeven op mijn blog. Feather nagellak is niet zo heel gemakkelijk aan te komen of ze zijn heel erg duur. Het leek mij leuk om hier dus een winactie mee te doen! Houd mijn blog in de gaten de komende week;)

In Palmitos Park kocht ik nog 2 souvenirs. Ik vind dolfijnen hele mooie beesten en ik was er al gek op sinds dat ik nog klein was. Ik kocht een knuffelsleutelhanger en een drinkglas (eigenlijk gemaakt van plastic) met onderin 2 dolfijntjes die zwemmen in blauw water.

Edit: ik was deze foto nog vergeten te plaatsen, maar deze statement ketting kocht ik nog in de sale in Las Palmas voor slechts 99 cent!

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

11 Reacties

 • Reply Miss Sentinelli

  Leuke aankopen :). De zonnebril is echt mooi! En mooie nagellakjes :)!

  05/09/2013 at 17:45
 • Reply acrazylady

  leuke aankoopjes heb je gedaan

  05/09/2013 at 18:00
 • Reply Mirjam - Jewelyz

  Leuk geshopt! Ik vind je zonnebril geweldig, erg mooi!
  En je slippers ook; wist niet dat ze zulke leuke varianten hadden.

  05/09/2013 at 18:07
 • Reply Maxime

  Leuke spulletje heb je gekocht! Je zonnebril vind ik heel gaaf!

  05/09/2013 at 22:33
 • Reply Jorinde

  Prachtige zonnebril. Mooie aankopen!

  05/09/2013 at 23:43
 • Reply Mariska

  Ah je bril vind ik leuk!

  06/09/2013 at 08:45
 • Reply Kimberly

  Dat glas met die dolfijntjes is echt heel schattig en leuk haha!

  06/09/2013 at 13:20
 • Reply Simone

  Oehh die Rayban! ♥

  06/09/2013 at 21:03
 • Reply Inez

  Hele mooie rayban! 🙂

  08/09/2013 at 15:03
 • Reply Lisa's Beautybabbels

  Leuke aankoopjes, vooral de lakjes en slippers!

  08/09/2013 at 17:25
 • Reply Anoeska

  Leuke spulletjes heb je gekocht. Gaaaaf die Ray Ban bril!

  08/09/2013 at 23:29
 • Laat een reactie achter