Follow:
Fashion

Sieraden dragen tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen wil iedereen er op zijn best uit zien. We doen onze mooiste kleren aan, tutten ons uitgebreid op en kiezen vaak prachtige sieraden bij onze outfit. Maar hoe zorg je ervoor dat je kleding en sieraden in balans zijn tijdens de feestdagen, zodat niet iedereen denkt dat je een wandelende kerstboom bent?

Kies je outfit
Als eerste kies je wat je aan wilt doen tijdens de feestdagen. Is het een nieuw jurkje of ga je toch voor iets wat je al in de kast had hangen? Veel vrouwen kiezen voor zwart, maar ook de kleur rood is erg geliefd met Kerst. Zelf kies ik altijd een kledingstuk met een glittertje, dat vind ik extra feestelijk! Daarbij is het wel heel belangrijk om zorgvuldig de juiste sieraden te kiezen. Ben je nog op zoek naar een feestelijke outfit? Kijk dan zeker even op My-jewellery.com, de shop voor sieraden en kleding.

Zwarte (rustige) outfit
Bij een zwarte outfit mag je best wel los gaan wat sieraden betreft. Een zwart jurkje kan vaak wel wat vrolijks gebruiken dus een prachtige ketting of grote oorbellen kunnen heel chique staan. Als je iets klassieks wilt, kun je een sieradenset kiezen. Dat je ketting, oorbellen en armband matchen.

Glitter outfit
Kies je net als ik het liefst een glitter outfit, dan zul je het echt rustig aan moeten doen met de sieraden. Nog meer glitter maakt het allemaal veel te veel. Kies liever voor bescheiden oorknoppen. Of kies 1 opvallend sieraad, zoals een armband met veel bling-bling. Laat de rest van de sieraden achterwege of kies voor kleine, subtiele sieraden.

Grote oorbellen of ketting
Houd je van grote, opvallende sieraden? Zorg ervoor dat je kiest! Draag een opvallende ketting OF kies voor grote oorbellen. Die twee samen kunnen echt niet! Kies tijdens de feestdagen niet voor een opvallende kleur trouwens, maar laat het bij zilverkleurig, goudkleurig of zwart. Afhankelijk van je outfit zou een bijpassend kleurtje ook nog kunnen, maar kies niet voor opvallend roze bijvoorbeeld.

Zilver of goud
Maak voor jezelf de keuze of je voor zilver of goud gaat. Het hoeft niet echt zilver of goud te zijn, maar het kan ook zilverkleurig of goudkleurig zijn. Kijk naar de kleur rits van je schoenen en naar het hardware van het tasje dat je tijdens de feestdagen zult dragen. Kies op basis daarvan ook dezelfde kleur sieraden uit. Dat staat net iets chiquer.

Draag jij sieraden tijdens de feestdagen?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter