Follow:
Fashion

Sieraden van Selected Jewels

Ik ben een heel mooi en goed betaalbaar sieraden merk tegen gekomen. Ik ben gek op mooie sieraden en het liefst wissel ik mijn sieraden dagelijks af. Ik ga graag voor goede kwaliteit, zoals zilver. Juist omdat ik zo graag afwissel moeten de sieraden nog wel betaalbaar blijven. Selected Jewels is een goed merk met prachtige sieraden. Ik koos een aantal prachtige sieraden uit van dit merk, die ik jullie zal laten zien.

Ik zag als eerste deze prachtige zilveren armband in de webshop. Ik ben namelijk gek op glimmende sieraden en deze armband past dan ook perfect bij mij. Ondanks dat ik niet zo heel vaak meer zilver draag, riep deze armband mijn naam. De armband is van echt zilver gemaakt en zal daarom altijd mooi blijven. Deze armband was direct het duurste, maar €49,95 vind ik nog reuze meevallen voor deze prachtige armband. Hij past echt overal bij en het design is tijdloos. Selected Jewels heeft nog veel meer mooie zilveren armbanden. Ze hebben ook mooie schakelarmbanden, helemaal van zilver, voor nog geen €30,-. Ook hebben ze hele smalle armbandjes, er is dus voor elk wat wils.

Met deze oorbellen ben ik ook heel blij! Het zijn zilveren oorbellen met een goudkleurig laagje. Deze oorbellen vind ik bij los vallend haar heel stoer en trendy staan, terwijl ze bij opgestoken haar ook heel elegant kunnen zijn. Ze zijn wat groter, waar ik echt van houd, zonder dat ze over de top zijn. De oorbellen zijn lichtgewicht en dragen daarom super fijn. Ze zijn nu in de sale, afgeprijsd van €39,95 voor maar €24,95.

Dit is een setje oorbellen. Ook een goudkleurige sterling zilveren oorbellen set. De ringetjes zijn even groot, maar zien er anders uit. Als je 2 gaatjes naast elkaar in 1 oor hebt, kun je ze samen dragen. Dat is persoonlijk niet mijn stijl; ik draag ze liever apart van elkaar. De eerste die ik hier draag vind ik echt oorbellen voor elke dag. De oorbellen daaronder zijn een tikkeltje stoerder. Ik vind ze beiden heel erg leuk. Ze dragen heel erg fijn; ik voel helemaal niet dat ik ze in heb! Deze set kost €34,95 en dat is echt geen geld voor maar liefst 2 paar zilveren oorbellen.

Als laatste koos ik dit armbandje. Ook een sterling zilveren armband die goudkleurig is. Ik draag de laatste tijd nou eenmaal veel goud(kleurig). Echt goud is zo duur dus ik ben blij dat dit een goedkoper alternatief is. Dit armbandje met rondjes is heel erg hip op het moment. Ze hebben er trouwens ook een ketting van. Het is dat ik al een mooie ketting heb die ik elke dag draag, maar anders had ik de ketting hiervan ook gekozen. Ook mega leuk als setje trouwens! De armband kost €24,95. Het is een mooi fijn armbandje, die ik met veel plezier zal gaan dragen.

Aangezien ik de laatste tijd meer goud(kleurige) sieraden draag, zijn de meeste sieraden die ik heb gekozen in die kleur. Dit is slecht een kleine greep uit de Selected Jewels collectie, want hun meeste sieraden zijn zilver van kleur. De collectie is heel uitgebreid en naast armbanden en oorbellen hebben ze ook prachtige kettingen. Ze hebben zowel klassieke sieraden als hele trendy sieraden. Zo hebben ze ook hele gave armbanden en oorbellen met een veertje. De sieraden zijn heel erg betaalbaar en dat maakt het merk ook zo leuk!

Selected Jewels shop je online via www.selectedjewels.nl.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter