Follow:
Fashion

Sieraden voor Moederdag

Over iets meer dan een week is het Moederdag. Mijn 2e Moederdag waarop ik zelf moeder ben! De speciale Moederdag folders vliegen ons om de oren, zodat je inspiratie op kunt doen. Lucardi heeft ook een Moederdag folder, vol met prachtige kettingen, oorbellen, ringen en nog veel meer! Ik mocht zelf ook wat moois uitzoeken en ik koos een prachtige ring met veel blingbling en oorbellen die er goed bij passen.

Lucardi heeft winkels door heel Nederland, maar ook een webshop. Ik zocht de sieraden online uit. Ze kwamen binnen in een mooie geschenkverpakking en met een afsluitsticker die geweldig bij Moederdag past.

Ik wilde al een tijdje een zilveren ring, omdat ik nu alleen maar gouden ringen heb. Het liefst een zilveren ring met veel bling-bling. Bij Lucardi kun je heel gemakkelijk de zoekfunctie gebruiken en op die manier snel een overzicht krijgen van datgene wat je zoekt. Al gauw kwam ik deze prachtige ring tegen. Een mooie brede ring, met veel zirkonia stenen. De prijs was maar €29,95, heel betaalbaar dus. Ik wist zelf wat mijn ringmaat is, dus dat is wel makkelijk. Ik vind de ring echt prachtig. Al die stenen schitteren geweldig als de zon schijnt.

Ik zocht er ook nog een paar oorstekers bij. De oorbellen zijn heel subtiel en tegelijkertijd bevatten ze genoeg zirkoniastenen om ook heel mooi te schitteren. Ik vind het leuk dat de oorbellen een soort knoop zijn, dat maakt ze net even iets anders dan anders. Deze oorbellen kosten nu €19,95 en ze zijn ook gemaakt van echt zilver.

Ik ben enorm blij met deze nieuwe sieraden. Ik vind de sieraden van Lucardi altijd erg mooi en het grootste voordeel voor mij is dat het goed betaalbaar is. Ze krijgen erg vaak een nieuwe collectie en er zit altijd wel iets tussen dat ik mooi vind. Zoek je dus nog een mooi cadeau voor Moederdag, dan zou ik je zeker adviseren om even op Lucardi.nl te kijken.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura | I scream beauty

    Erg mooi, ik hou ook wel van een beetje bling bling !

    05/05/2018 at 10:55
  • Laat een reactie achter