Follow:
Fashion

Single’s Day: kortingen!

Single’s Day; ik hoorde het vorige week voor het eerst. Het schijnt een populaire dag in China te zijn, die in het leven is geroepen voor alle singels. Het is op 11-11, dat staat voor allemaal eentjes die alleen zijn. In China schijnt dit een dag te zijn waarop heel veel korting wordt gegeven en dus gaan de Chinezen massaal shoppen. Ik kwam hier laatst achter toen bleek dat AliExpress al ver voor de tijd adverteert voor deze dag. Toen de afgelopen dagen mijn mailbox ontplofte met kortingen bij Nederlandse webshops voor deze dag, bleek dat wij tegenwoordig dus ook met deze kortingsdag mee doen. Ik zet de leukste acties voor je op een rijtje!

Laat ik dan ook maar direct beginnen bij AliExpress. Als je de website opent, zie je met grote letters 11:11 staan. Ook heb ik het afgelopen week al een aantal keer op tv voorbij zien komen, dat AliExpress reclame maakt voor deze kortingsdag. Op Facebook heb ik voorbij zien komen dat veel verkopers hun prijzen de afgelopen weken omhoog hebben gegooid, zodat het lijkt alsof de korting op deze dag heel hoog is. Het is ook logisch dat ze op deze website de prijzen rond deze tijd van het jaar verhogen, want ik denk dat er heel veel kerstcadeautjes daar besteld worden. Ben jij dat ook van plan? Dan kun je dus het best vandaag je slag slaan!

Bol.com doet ook graag mee aan deze dag en heeft een aantal scherpe deals klaarstaan. Ze doelen daarmee niet alleen op singels, maar zijn van mening dat het een dag is voor iedereen. Een dag waarop je jezelf mag trakteren.

Bovenstaande websites geven dus echt korting op geselecteerde producten. Er zijn ook webshops die op alles een bepaald percentage korting geven. Een aantal daarvan laat het niet bij 1 dag, maar geeft het hele weekend korting.
– Hunkemoller 20 % korting
– Lucardi 20% (het hele weekend)
– OTTO 20% korting (het hele weekend)
– Van Haren €5,- korting bij besteding vanaf €34,90 (Code: SINGLES)
– My Jewellery Gratis verzending + cadeautje (Code: TREATYOURSELF)
– ICI Paris XL 25% korting op bijna het hele assortiment

Ook zijn er webshops die dit weekend wel korting geven, maar er niet de naam van single’s day aan willen geven:
– HEMA 15% korting op bijna alles (het hele weekend)
– H&M 11% korting en gratis verzenden

Ben jij nog een andere (fashion) webshop tegen gekomen die mee doet aan singles day? Laat het weten en ik zet hem erbij!

Vandaag geen tijd om online te shoppen? Op vrijdag 24 november is het Black Friday en dan geven nog veel meer webshops korting!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter