Follow:
Baby/kind

Sinterklaas baby&kinder shirtjes bij Zeeman

Aankomende zaterdag komt Sinterklaas weer in ons land! Ondanks mijn leeftijd blijf ik dit elk jaar weer leuk en gezellig vinden. Nu we Veerle hebben, gaat Sinterklaas vieren alleen nog maar leuker worden denk ik. Dit jaar zal ze het toch nog niet snappen, maar ondanks dat gaan we het wel vieren. Afgelopen week kwam ik bij Zeeman een super leuk baby Sinterklaas shirtje tegen, die Veerle zeker gaat dragen als we Sinterklaas gaan vieren.

Dit shirtje kostte maar €2,49, echt een koopje! Er was ook een zwarte variant met de tekst ‘Ik ben zoet geweest dit jaar’. Die was er niet meer in Veerle haar maat, maar daarna zag ik deze rode met de tekst ‘Hulp Pietje’ hangen. Die vond ik eigenlijk nog leuker! Deze shirtjes zijn er in de maten 68 t/m 86.

Voor de kleinsten zijn er Sinterklaas rompertjes, in de maten 50 t/m 68. Deze kosten €2,99. Ook hier zijn 2 varianten van: een zwarte met de tekst ‘Mijn eerste Sinterklaas’ en een witte met allemaal chocoladeletters erop. Zo leuk he!

Voor de iets oudere kindjes zijn er ook leuke shirtjes. Een witte waarop met rode letters ‘Hulp Piet’ staat en een zwarte met de tekst ‘Ik ben gek op pepernoten’. Deze zijn er in maat 92 t/m 128 en kosten €2,99. In deze maten zijn er ook 2 hele leuke Sinterklaas pyjama’s verkrijgbaar.

Ik vind het ontzettend leuk dat Zeeman deze baby- en kindershirtjes heeft, speciaal voor deze leuke traditie. Het is jammer dat de kindjes dit maar een korte tijd van het jaar aankunnen, maar daarom zijn de Zeemanprijsjes wel erg leuk!

Ik kocht het rode shirtje voor Veerle afgelopen week en ik denk dat als jij ook iets leuks uit deze collectie wilt, dat je dan snel moet zijn!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Roxanne

    Jaaaa ik zag ze ook liggen! Zo leuk 🙂

    13/11/2017 at 21:47
  • Laat een reactie achter