Follow:
Fashion

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn Tamaris schoentje

Ik weet dat ik te oud ben voor het zetten van mijn schoen,
Sinterklaas zal er heus niets in doen.
Toch zet ik graag mijn schoentje klaar,
om vervolgens op zoek te gaan naar een nieuw paar.
Tamaris heeft er wel wat naar mijn smaak
en om die met jullie te delen is mijn taak.

Tamaris is een Duits merk met hele trendy en betaalbare schoenen. De klassieke zwarte pump kun je vinden bij dit merk, maar ook dat hippe paar boots die helemaal hot zijn dit seizoen. Ik vind Tamaris een leuk merk met goede kwaliteit die heel betaalbaar is. Om die reden is Tamaris al jaren een van de favoriete merken van de webshop Bent.be. Deze webshop was voor mij helemaal nieuw. Ze hebben een ruim assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen. Ik heb er laatst voor het eerst een bestelling gedaan en ondanks dat de schoenen uit België moesten komen, had ik ze met enkele dagen al in huis. Nu weer terug naar het merk Tamaris, hieronder mijn top 3:

Deze rode enkellaarzen vind ik echt fantastisch! Een prachtige kleur en een geweldige hak! Ik heb zoveel outfits in mijn hoofd waar ik deze enkellaarzen bij kan dragen. De hak is wel hoog, dus hele dagen erop lopen zal mij niet gaan lukken. Maar ze zijn prachtig voor een feestje, nietwaar?

Deze boots zijn wel heel geschikt voor elke dag. De schoen heeft zowel studs als parels en dat is een prachtige vrouwelijke combinatie. De schoen zelf is heel stoer en de parels maken het een stukje eleganter en specialer. De schoen is gemaakt van echt leer en daardoor heel geschikt voor elke herfstdag.

Nog net een tikkeltje stoerder zijn deze Tamaris schoenen. Op de foto’s te zien, zijn ze aan de binnenkant lekker gevoerd. Heerlijk warm voor de koude dagen! Dit kleurtje is eens wat anders dan zwart en eigenlijk is dat heel hip. Leuk om te combineren met een jeans, een teddycoat en een grote sjaal.

Hier nog een aantal schoenen uit het Tamaris assortiment. Ik kan daar altijd heel vrolijk van worden! Die lange laarzen zijn trouwens echt de perfecte overknee laarzen! En zie je die pump met bloemen? Ik heb enkellaarzen met deze print, love it! Dat glitter schoentje links bovenin is heel geschikt voor de feestdagen, mocht je daar al naar op zoek zijn. Voor elk wat wils dus.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter