Follow:
Fashion

Sneapers – Sneaker sloffen

Ik ben een enorme sneakerfan. Sneakers lopen fijn en staan stoer. Maar nu het buiten kouder wordt, doe ik mijn sneakers binnen uit en draag ik het liefst pantoffels. Wist je dat er ook sneaker sloffen bestaan? Ze worden ook wel Sneapers genoemd en zijn ontzettend gaaf. Momenteel heb ik een mooi roze paar Sneapers aan mijn voetjes, die ik jullie in dit artikel zal laten zien!

sneapers1

sneapers2

Zo leuk: de Sneapers komen binnen in een schoenendoos en zitten verpakt in mooi papier. Zo lijken het net echte sneakers. Sneapers bestaan sinds 2015, nog niet zo heel lang dus en ik had er ook nog nooit eerder van gehoord. Ik koos een paar die echt bij mij passen. De verzending was trouwens erg snel. De volgende dag had ik ze al in huis!

sneapers3

sneapers4

sneapers5

In totaal zijn er 6 verschillende soorten Sneapers. Er zitten unisex Sneapers in de collectie, die kleuren hebben die zowel mannen als vrouwen mooi kunnen vinden. Ook hebben ze 2 hele vrouwelijke soorten, zoals eentje met een leopard print en een fel roze. Die laatste koos ik. Kan ook niet anders, aangezien roze mijn lievelingskleur is! Ik vind ze er ontzettend tof uit zien, het zijn inderdaad echt sloffen in de vorm van sneakers. De Sneapers zijn heel erg dik en houden mijn voeten daarom echt warm. Ze zijn daardoor wel wat grof voor een pantoffel, dus daar moet je van houden. Of even aan wennen, zoals in mijn geval. Gelukkig sluiten ze goed aan om mijn voeten en daardoor zitten ze prima. De zool heeft een anti-slip zool en daardoor zijn ze zelfs veilig te dragen op een gladde vloer.
Aan de achterkant zie je trouwens welke slof links en welke rechts hoort. Dat vind ik altijd juist een onhandig dingetje bij pantoffels dus ik ben blij dat het bij deze sloffen in elk geval duidelijk is!

sneapers6

sneapers7

Ik vind ze echt onwijs gaaf en ben er heel blij mee! Super originele sloffen, die ook nog eens lekker warm zijn. Ze kosten €34,95 en zijn online te koop op Sneapers.com.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Charel

  Super gaaf zijn ze! Lijken me erg lekker warm!

  20/11/2016 at 12:02
 • Reply Manon

  Whahaha die zijn echt zo gaaf

  20/11/2016 at 17:20
 • Reply YuStSoMe

  Oooooooooooooh… ik wil ook! Die moet ik op mijn wishlist zetten!

  21/11/2016 at 19:31
 • Reply Dhini

  Ik dacht dat voor je baby was. Wat cool zeg! Dat zou mijn voeten blij zijn

  21/11/2016 at 22:13
 • Laat een reactie achter