Follow:
Fashion

Statement oorbellen van AliExpress

Oh ik ben AliExpress verslaafd!!! Ik bestelde af en toe wel eens wat via Ebay, maar ik kon er vaak net niet vinden wat ik precies zocht. Ik had al vaker van AliExpress gehoord, maar omdat ik er nog niet bekend mee was bleef ik terughoudend. Totdat ik er een geweldig paar oorbellen spotte, waar ik op stuitte via Google afbeeldingen. Ik besloot een gokje te wagen en bestelde direct een aantal leuke oorbellen. Na een week (!) kreeg ik er al een aantal binnen en ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit. Meer dan onder de indruk zelfs…

Echt, ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik ben zo enthousiast! Waarom heb ik nooit eerder bij AlieExpress besteld? De prijzen zijn al enorm laag en met de gunstige dollarkoers van dit moment is het allemaal zo super goedkoop! Toen ik de oorbellen ook nog na een week in huis had, wist ik dat ik verslaafd zou worden. Ik zocht diezelfde week nog een paar oorbellen uit en die zal ik later laten zien. Nu de oorbellen die ik als eerste bestelde!

Dat zijn deze 3 paar. Ze zijn alle 3 totaal verschillend, maar wel allemaal statement oorbellen. Daar maak je mij stiekem nog steeds het meest blij mee. Ik heb deze oorbellen gevonden door te zoeken op ‘kwastjes oorbellen’. Dat hebben ze dus ook alle 3 gemeen.

Oh wauw, wat ben ik blij met deze oorbellen! Ik vind ze fantastisch! Het marineblauw maakt de oorbellen een klein beetje chique, terwijl het formaat ervoor zorgt dat de oorbellen eruit knallen. Ik kan niet wachten tot ik deze oorbellen kan combineren met mijn blauwe blazer! Deze oorbellen zijn er in meerdere kleuren, ik vind zelf de rode ook zo gaaf! Er zijn maar liefst 11 verschillende kleuren! De prijs is $2,99 (omgerekend op dit moment €2,50). Op deze oorbellen heb ik trouwens wel iets langer moeten wachten, deze kwamen binnen 2 weken binnen. Toevallig ben ik deze oorbellen, alleen dan in een andere kleur, vorige week tegengekomen bij een grote, bekende modewinkel. Daar vroegen ze er €12,95 voor.
Je heb de oorbellen hier gekocht.

Ik hou van kleurtjes en dus vind ik deze oorbellen ook super tof! Die mening zal vast niet iedereen met mij delen, maar ik vind ze dus wel enorm leuk. De combinatie van de verschillende kleuren en verschillende materialen vind ik heel uniek. Hierdoor passen ze bij veel dingen, al vind ik ze wel het meest naar roze neigen. Deze oorbellen waren precies na een week binnen gekomen. Ik vond ze op AliExpress voor $2,57 (omgerekend op dit moment €2,15). Dit is de enige beschikbare kleur.
Ik heb de oorbellen hier gekocht.

Om deze oorbellen te durven dragen moet je misschien een beetje lef hebben, maar wat oorbellen betreft kan het mij niet gek genoeg. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, het zwart met wit heeft elke oorbel, maar de kleur eronder kan je kiezen. Ik ging voor licht roze. Op dit moment zijn er 8 kleurtjes, waaronder ook een zwarte kleur (mocht je de andere kleurtjes te opvallend vinden). Wat een gave zomerse oorbellen zijn dit! Ook deze werden na een week bij mij thuis bezorgd. De prijs van deze oorbellen is $3,16 (omgerekend op dit moment €2,65).
Ik heb de oorbellen hier gekocht.

Oh wat ben ik fan van deze oorbellen! Ze zien er allemaal fantastisch uit en de kwaliteit is geweldig! Ik had het echt niet verwacht, maar de kwaliteit is hetzelfde dan wanneer je zulke oorbellen in de winkel zou kopen voor 10 a 20 euro per paar. De verzendkosten waren gratis, bij allemaal. En de levering dus super snel. Ik vraag mij toch echt af hoe dat kan?! Ik ben er super blij mee en ik hoop dat ik jullie ook blij heb gemaakt door het tippen van mijn geweldige vondsten. Ik heb betaald met Creditcard, maar ik zie dat je ook via iDeal kunt betalen.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Wat een leukerds! Lekker zomers ik hou er wel van!

  28/08/2017 at 09:08
 • Reply Simone

  Wauw, wat zijn ze leuk! Ik ben meer van de kleine oorbellen maar die scoor ik ook regelmatig op alieexpress, super fijne site!

  28/08/2017 at 12:10
 • Reply Elma

  Oh wauw wat een super goede tip! Vind ze allemaal erg leuk!

  28/08/2017 at 12:43
 • Reply Monique

  oeeeh die 2e. I like it!!

  15/09/2017 at 13:00
 • Laat een reactie achter