Follow:
Overig

Sudio Regent – draadloze hoofdtelefoon

Een maand geleden schreef ik over de draadloze oordopjes van Sudio, waar ik nu nog ontzettend blij mee ben. Ik schreef dat ze naast de oordopjes ook een draadloze hoofdtelefoon hebben en ik had het geluk dat ik deze ook mocht testen! Werkt deze ook zo goed? En vind ik deze fijner of blijf ik bij de draadloze oordopjes?

Wat een prachtige verpakking heeft ook deze hoofdtelefoon! Strak en modern, precies waar ik van houd. Op de achterkant van de doos zie je alle handige functies van de draadloze hoofdtelefoon, zoals de levensduur van de batterij, de 3 knopjes om het mee te bedienen en de zachte hoofdband.

Ik vind de uitvoering van de draadloze hoofdtelefoon erg mooi. De combinatie van wit en goud vind ik er luxe en stoer uitzien tegelijk. Ik vind hem ook erg fijn in gebruik. Zowel de leren oorkussentjes als het leren kussen wat over je hoofd gaat, voelen heerlijk zacht. Hierdoor kan ik de hoofdtelefoon urenlang ophouden! Met andere hoofdtelefoons is dat vaak het lastige, op een gegeven moment gaat het pijn doen op mijn hoofd of oren. Met deze hoofdtelefoon heb ik daar geen last van! Gelukkig is het door de batterij die maar liefst 24 uur mee gaat ook mogelijk om dat te testen! Heel fijn dat hij zo lang mee gaat!

Mocht toch ineens de batterij leeg zijn en ik verder wil luisteren, kan ik altijd nog de kabel gebruiken die erbij geleverd is. Op deze manier kun je de hoofdtelefoon ook met een draad gebruiken en kun je overal en altijd muziek luisteren. Heel handig!

Het bereik van de hoofdtelefoon is 10 meter volgens de website, maar dat haalde hij net niet. Ik denk dat hij ongeveer 7 meter haalde. Ook moest ik even naar boven, terwijl ik de draadloze hoofdtelefoon op had. Op het moment dat ik de trap op liep viel het geluid even weg, waarschijnlijk omdat de afstand te groot was, maar toen ik boven was hoorde ik de muziek weer. Heel handig als je je binnenhuis gaat verplaatsen. Je kunt de hoofdtelefoon dan ophouden als je muziek via je laptop luistert. Als je het via je mobiel luistert, kun je natuurlijk je mobiel in je broekzak doen en dan kun je overal muziek luisteren!

Wat ik helemaal tof vind, is dat de hoofdtelefoon verwisselbare caps heeft. Je kunt er losse caps bij kopen, om zo de hoofdtelefoon te stylen op de manier die jij mooi vindt!

Marble is tegenwoordig helemaal hip en ik vind het dan ook geweldig dat Sudio marble caps voor hun hoofdtelefoon heeft! Ik vind ze echt te gek en ik weet zeker dat deze variant heel geliefd is! Hoe te gek is het dat een hoofdtelefoon mee kan doen met de laatste trend?!

Mocht je meer kleur willen toevoegen dan kun je ook voor deze roze caps gaan, die er trouwens ook in het blauw zijn! Het zijn een soort bladeren, zoals die van een varen. Op dit moment heb ik deze erop, omdat ik wel in was voor een kleurtje! De hoofdtelefoon is er trouwens ook in het zwart, mocht dat beter bij je passen.

Natuurlijk is de kwaliteit van de hoofdtelefoon ook heel belangrijk. Hier ben ik super tevreden over! Ik kan echt van de muziek genieten met deze hoofdtelefoon. Ook kan het geluid goed hard! Soms heb je van die YouTube video’s die je bijna niet kunt verstaan, omdat het geluid zo zacht is. In dat geval verbind ik mijn laptop met de hoofdtelefoon en dan kan ik die YouTube video’s echt super goed horen! Er zit dus een goed en hard geluid in, top!

Ik vind de kwaliteit zelfs iets beter dan die van de draadloze oordopjes, maar dat komt denk ik omdat een hoofdtelefoon je helemaal afsluit van de wereld. Ik ben echt fan van het merk Sudio en ik ben super blij met zowel de draadloze oordopjes als de draadloze hoofdtelefoon! Ik gebruik de oordopjes het liefst als ik ‘s avonds in bed nog een filmpje wil kijken op mijn mobiel. Ook heb ik de draadloze oordopjes laatst meegenomen toen we naar een hotel gingen. Ze zijn namelijk heel compact en gemakkelijk mee te nemen in een handtas. Met deze hoofdtelefoon heb je iets meer ruimte nodig, maar als je dat hebt dan is dat absoluut de moeite waard!

Deze hoofdtelefoon is te koop via de officiële website: Sudiosweden.com. Met de code AboutFashion15 krijg je maar liefst 15% korting op een Sudio product naar keuze!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een mooie koptelefoon zeg =)
  Zelf zou ik alleen niet zoveel geld uitgeven aan een koptelefoon.
  Liefs Jorinda

  03/05/2017 at 07:18
 • Reply Dhini

  Wat gaaf hoofdtelefoon

  05/05/2017 at 19:06
 • Laat een reactie achter