Follow:
Overig

TAG: 25 levensvragen

Eigenlijk zou vandaag mijn wekelijkse fotodagboek online moeten komen, maar die sla ik dit keer even over. Ik heb werkelijks niks boeiends gedaan en bijna geen foto’s gemaakt. Dat zou een heel saai en kort fotodagboek worden. Ik heb van maandag t/m vrijdag elke dag gewerkt en op zaterdag zijn wij met de tuin bezig geweest. Om er toch een persoonlijk artikel van te maken, gooi ik er een tag in. Deze ’25 levensvragen tag’ zag ik voor het eerst bij VeraCamilla.

1. Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Mijn homescreen is lekker saai, die heeft gewoon de standaard iPhone achtergrond. Een soort van planeet geloof ik… mijn ontgrendelscherm heeft een foto van mijn man en mij. Op die foto staan wij springend voor het sign van Las Vegas! Wat mij betreft onze gaafste foto van onze vakantie van vorig jaar.

2. Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Een zoete witte wijn of een sinas. Ik ben niet mega gek op drank en het heeft dan ook heel lang geduurd voordat ik zoete witte wijn lustte. Maar inmiddels bestel ik dat dus steeds vaker. Als ik geen zin heb ik drank (of ik ben de bob), ga ik voor een sinas.

3. Welk woord gebruik je eigenlijk echt te vaak?
Heel. Heel vaak.

4. Wat is je favoriete film?
Ik heb niet echt een favoriete film, maar er zijn wel een aantal films die ik echt heel tof vind. Zo heb ik de film Moordwijven echt vaak gezien (ik bedenk mij nu dat dit alweer een hele tijd geleden is), die is super leuk! Ook vind ik de Taken films heel gaaf, maar ook wel spannend en vooral die eerste vind ik ook heftig.

5. Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?
Ik kijk eigenlijk helemaal niet vaak tv, maar Holland’s Next Top Model volg ik helemaal! Ik kan niet wachten tot dat er weer op komt (nog 2 weekjes wachten!).

6. Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Dat was Jeroen van de Boom met ‘Mag ik dan bij jou?’. Die draaiden ze net op 100% NL, toen ik in de auto zat. En ja, ik heb heel hard meegezongen.

7. Naar wie was je laatste appje?
Naar mijn moeder, om te vragen of ze thuis was en ik even langs kon komen…

8. Wat was je eerste e-mailadres?
Ik heb geen e-mailadres gehad waar ik nu om kan lachen. Het e-mailadres dat ik als eerste aan heb gemaakt, heb ik nu nog steeds. Het is een hotmail account en deze is gebaseerd op mijn naam.

9. Waar kun je je enorm aan ergeren?
Aan mensen die het beter denken te weten…

10. Wat is je meest awkward moment ooit?
Gelukkig heb ik die niet zoveel… ik moet even goed denken hoor… geen idee of het mijn meest awkward moment was, maar wel de meest recente. Ik liep laatst op het station in Utrecht de trap op en toen viel ik. Ik viel tegen een mevrouw aan, die voor mij liep. Hierdoor vloog haar schoen door de trap, helemaal naar beneden… oeps!

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?
Absoluut mijn verjaardag! Ik vind kerst ook heel leuk, maar dan moet ik ook altijd werken. Als ik jarig ben dan ben ik altijd vrij en kan ik lekker doen wat ik leuk vind. En komt er visite speciaal voor mij, dat vind ik erg leuk!

12. Wat is je favoriete emoji?
Die smilie met 1 oog dicht en de tong naar buiten.

13. Katten of honden?
Ik heb ze allebei niet, maar honden ben ik niet zo fan van. Katten vind ik wel leuke beestjes. Dus ik ga voor katten.

14. Utrecht of Amsterdam?
Mijn vriendin woont in Utrecht dus daar kom ik tegenwoordig vaker dan in Amsterdam. Toch blijf ik Amsterdam ook wel erg leuk vinden, vooral om te shoppen.

15. Koffie of thee?
Ik lust geen koffie, dus deze is simpel. Thee.

16. Serie of film?
Ik kijk heel graag een film. Het liefst zou ik elke vrije vrijdag- en zaterdagavond een film kijken. Een serie vind ik ook wel leuk, maar is niet zo handig als je in de zorg werkt. Ik heb onregelmatige diensten en als ik een serie heb gemist, moet ik deze altijd terug kijken.

17. Engeland of Amerika?
Londen is natuurlijk geweldig, maar er gaat niets boven Amerika! We gaan dit jaar niet voor niets alweer naar Amerika op vakantie…

18. Vlees of vis?
Vis houd ik niet van, alleen kibbeling. Dus vlees, dat eet ik dagelijks.

19. Drank of drugs?
Ik heb nog nooit drugs gehad en dat wil ik graag zo houden. Drank dus. Maar ook dat drink ik niet heel vaak.

20. Spice Girls of Backstreet Boys?
Haha, Spice Girls! Ik kan mij nog herinneren dat ik een etui had met potloodje en liniaal, waar de Spice Girls op stonden!

21. Sesamstraat of Vila Achterwerk?
Pff moeilijk… volgens mij was de doelgroep van beide programma’s totaal verschillend. En dus kan ik niet kiezen.

22. Bert of Ernie?
Ondanks dat mijn naam begint met Bert, kies ik toch voor Ernie. Die is toch zoveel vrolijker en grappiger? Ik heb zijn uitspraak ‘Hee Bert, ik heb een banaan in mijn oor’, toch wel zo vaak gezegd (of gehoord van mijn vader) haha!

23. Buurman of buurman?
Uh, nou… vooruit, doe maar buurman.

24. Meest random feitje over jezelf?
Mijn haar beslist mijn gemoedstoestand. Bij een bad hair day ben ik echt de hele dag chagrijnig!

25. De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Alles is mogelijk!

Ik ben niet zo van het taggen, maar overnemen mag altijd!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Cindy H

  wat een leuke tag is dit. Ook leuk om je wat meer te leren kennen.

  17/08/2015 at 08:05
 • Reply Lonneke

  Leuk om jouw antwoorden te lezen deze tag kende ik nog niet.

  17/08/2015 at 09:44
 • Reply Jorinda

  Wat een leuke tag , erg leuk ingevuld ook =)
  Heel herkenbaar van je haar dat je chagrijnig word !
  Liefs Jorinda

  17/08/2015 at 11:01
 • Reply Sax and the Pretty

  Ha, grappig dat de eerste levensvraag over je telefoon gaat. Verder heel herkenbaar, haar is natuurlijk heel belangrijk, maar wat ik zonder de Spice Girls zou moeten….dat weet ik niet! 😉 x

  17/08/2015 at 12:42
 • Reply Manon

  Leuk beantwoord. Ik moet deze Tag ook maar eens doen!

  17/08/2015 at 16:08
 • Reply ilse

  Ik moest stiekem best een beetje lachen bij het verhaal van de schoen die door de trap viel hihi

  17/08/2015 at 17:31
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik heb hem toevallig vandaag ingevuld! YAY! Hij is leuk!

  18/08/2015 at 12:33
 • Laat een reactie achter