Follow:
Overig

Te leuke gadgets van Ditverzinjeniet.nl

Ik ben gek op leuke, schattige en originele dingen. Ik vind de webshop Ditverzinjeniet.nl dan ook echt geniaal, want ze hebben er super leuke cadeaus en gadgets. Ik laat 3 geweldige gadgets uit de webshop zien, waar ik al met veel liefde gebruik van heb gemaakt. Maak kennis met mijn pandaschaal, de flexibele smartphonehouder en de gave Scrabble lichtslinger.

ditverzinjeniet1

ditverzinjeniet2

Deze pandaschaal is echt te cute voor woorden, vind je niet?! Deze panda keek mij heel lief aan en daarom viel ik direct voor deze pandaschaal. Het is een saladeschaal, want hij heeft ook 2 saladelepels. Ik had geen sla in huis, maar wie zegt dat broccoli niet ook in deze te leuke schaal kan? De schaal is handig vast te houden aan de oortjes en de bamboelepels passen er echt perfect bij. Groente opdienen is op deze manier echt super leuk! Maar je kunt er ook prima frietjes in doen of vullen met chips als je visite hebt. Hij is magnetron bestendig. €19,95

ditverzinjeniet3

ditverzinjeniet4

ditverzinjeniet5

Deze flexibele smartphonehouder is echt een uitkomst voor mij! Ik heb zelf een extra grote mobiel, omdat ik er graag YouTube filmpjes op bekijk. Ik doe dit bijna elke ochtend vanuit mijn bed of aan de keukentafel. Tot voor kort prutste ik dan mijn eigen standaard. In bed zette ik mijn mobiel tegen een grote pot bodylotion aan en aan de keukentafel hield ik mijn mobiel altijd in mijn handen. Dat hoeft nu niet meer met deze flexibele smartphonehouder. Ik klik hem nu heel simpel aan de keukentafel, een stoel, mijn matras, het aanrecht, enz. Ik kan nu overal filmpjes bekijken via mijn mobiel! Zelfs als ik een recept van Internet na wil maken, heb ik mijn mobiel nu bij de hand standaard. Ik vind het een geweldige uitvinding en ik ben er super blij mee! Het viel mij op dat de smartphonehouder best wel zwaar is en van mega goede kwaliteit is gemaakt. Ik had een lichtgewicht plastic dingetje verwacht, maar het is echt een degelijk, zwaar ding, helemaal top! €14,95

ditverzinjeniet6

ditverzinjeniet7

ditverzinjeniet8

Hoe schattig de pandaschaal ook is en hoe handig de flexibele smartphonehouder ook is, mijn favoriet is deze Scrabble lichtslinger. Lichtbakken zijn helemaal hip, want ze fleuren zowel je woonkamer als Instagramaccount op. Een originele versie is deze lichtslinger met Scrabble letters. De slinger heeft 10 kleine lichtbakjes aan een slinger hangen. Op die lichtbakjes kun je een sticker plakken met een letter, zodat je een woord of mini slogan kunt maken. Deze letters zijn helemaal in Scrabble stijl, je weet wel, van dat beroemde spel. Er zitten maar liefst 60 letter stickers bij, dus daar kun je heel veel leuke woorden mee maken. Afgelopen week was mijn man jarig en dus heb ik HAPPY BDAY erop geplakt. We kregen er hele leuke reacties op van de visite! Je kunt ook I LOVE YOU erop maken of je eigen naam! Ik vind het een geweldig idee. Ik ga nog even nadenken over wat ik er nu op zal plakken. De stickers kun je er na de tijd gemakkelijk afhalen en zelfs vaker gebruiken. €39,95

Deze te leuke gadgets komen van de webshop Ditverzinjeniet.nl. Mocht je nog leuke Paascadeautjes zoeken, dan ben je daar ook op het goede (web)adres! Ze hebben een stoere legertank dat zowel een toastsnijder als eierdopje is, een konijntje met wattenbollen als staart, een pannetje dat ervoor zorgt dat je gebakken ei eruit ziet als een kikker en nog veel meer! Als je voor 22:00 uur besteld, heb je het morgen al in huis. Dat is dus nog ruim op tijd!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

13 Reacties

 • Reply Tineke

  Die lichtslinger is echt superleuk! Ik heb van deze webshop een waterfles binnengekregen om te testen.
  Liefs

  24/03/2016 at 08:01
 • Reply Jamey

  Die slinger is echt super leuk!

  24/03/2016 at 09:15
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke gadgets =)
  Die telefoon houder lijkt me echt heel handig !
  Liefs Jorinda

  24/03/2016 at 10:38
 • Reply Elma

  Ik vind de pandaschaal leuk! Zouden de kinderen ook leuk vinden als ik daar de sla in zou serveren!

  24/03/2016 at 11:35
 • Reply DisneyChicks.nl

  Geweldige gadgets, vooral de slinger is erg leuk!

  24/03/2016 at 14:10
 • Reply Dhini

  Superleuk items heb je uitgekozen. Die slingers is te gek

  24/03/2016 at 14:53
 • Reply Kim

  Jaaaa die letterbak is zo onwijs leuk. Heerlijk die retro vibe ?

  24/03/2016 at 15:08
 • Reply Manon

  Die pandschaal vind ik wel ontzettend cute!

  24/03/2016 at 17:29
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Oeh die pandaschaal is echt ge-wel-dig!

  24/03/2016 at 20:24
 • Reply Iris

  Ooooh die panda schaal, wat een leukerd! Die zou ik echt zo op tafel zetten.

  24/03/2016 at 20:36
 • Reply Jolanda

  Wat een leuke spulletjes, die slinger is echt superschattig!

  24/03/2016 at 20:49
 • Reply Heidi

  Wat leuk lijk me dat

  25/03/2016 at 16:40
 • Reply Roxanne

  De pandakom, zo leuk!

  28/03/2016 at 22:53
 • Laat een reactie achter