Follow:
Moederschap

Telefoonhoesje met foto van mijn dochtertje

Mijn telefoon staat bomvol foto’s van mijn dochtertje. Eerder maakte ik vooral veel foto’s als ik op vakantie was, tegenwoordig maak ik elke dag tientallen foto’s van mijn lieve, kleine blonde dame. Het leek mij leuk om een foto van mijn dochtertje op een telefoonhoesje te laten drukken en toen ik die kans kreeg was ik direct enthousiast. Ik laat jullie dit mooie telefoonhoesje met foto zien en daarbij zien jullie dus ook (eindelijk) weer hoe mijn dochtertje eruit ziet.

Jullie weten dat ik nooit foto’s online plaats van mijn dochtertje, maar voor foto’s op bepaalde producten maak ik graag een uitzondering. Op deze foto ben ik dan ook ontzettend trots! Ik hield een kleine photoshoot van mijn dochtertje, zodat ik een mooie foto had voor op het telefoonhoesje. Ik maakte deze namelijk met mijn spiegelreflex camera. Dat ze zo lief zou kijken en ook nog recht in de lens, had ik niet verwacht. Ik ben zo blij met deze foto!

Deze foto heb ik gebruikt voor een transparante softcase voor mijn iPhone 6S plus. Ik bestelde deze bij Case24.com. Het hoesje was zo gemaakt. Ik koos ‘zelf ontwerpen’, daarna selecteerde ik mijn type mobiel en tot slot voegde ik de foto in.

Het resultaat is een prachtig hoesje die perfect om mijn mobiel past. De foto van het hoesje lijkt goed op de foto die ik maakte. De kleuren zijn net zoals de werkelijke kleuren en de foto op het hoesje is scherp. De zijkant is transparant en daardoor kun je de knoppen goed zien zitten en zie je zelfs nog de rosegouden kleur van mijn iPhone. De foto blijft ook mooi. Ik heb dit hoesje nu enkele weken om mijn mobiel en ik heb deze altijd los in de tas liggen. Er zijn geen krassen of vlekken op het hoesje gekomen!

Ik vind het geweldig om mijn dochtertje op deze manier altijd bij me te hebben. Ik leg mijn mobiel altijd op de kop naast mij, zodat ik altijd naar haar foto kan kijken.

En het leukste van allemaal: mijn dochtertje lacht nu op alle foto’s die ik met mijn mobiel maak. Ze vindt de baby op mijn mobiel namelijk heel leuk en schenkt haar de mooiste glimlach die ze heeft. Zonder dat ze doorheeft dat ze het eigenlijk zelf is! Zo schattig!

Dit hoesje komt van de webshop Case24.com. De softcase met eigen foto kost €14,95 en de verzendkosten zijn gratis. Helemaal niet duur dus! Als je voor 14.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Echt een super snelle service voor een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Met de code Aboutfashion krijg je 20% korting in de maand augustus!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een super leuk hoesje =)
  Echt leuk zo met de foto van je dochter!
  Liefs Jorinda

  17/08/2017 at 09:36
 • Reply Tineke

  Ik heb er ook een van Fedde. Als je mama bent zijn dit gewoon de leukste hoesjes!
  Liefs

  17/08/2017 at 11:25
 • Reply Manon

  Wauw wat een mooie foto. Leuk dat je die gekozen hebt voor je hoesje

  17/08/2017 at 12:55
 • Reply Sonja Van de Sande

  Aaaahw wat schattig! Ja leuk dat je nu haar aandacht hebt met je mobiel!

  17/08/2017 at 18:57
 • Reply Fenna

  Leuk! Hele mooie foto ook ❤

  19/08/2017 at 10:14
 • Laat een reactie achter