Follow:
Moederschap, Overig

Terugblik 2018

Wat was 2018 weer een fijn jaar! Ik vind elk jaar opnieuw dat de tijd ontzettend hard is gegaan, maar nu ik moeder ben lijkt het wel alsof de tijd 2x zo snel gaat. Aan de ene kant vind ik dat jammer, kon de tijd maar even stil staan. Aan de andere kant komen er ook vast weer nieuwe avonturen op ons pad. Vandaag, op de laatste dag van 2018, blik ik even terug op afgelopen jaar.

Januari
Het jaar begon niet zo heel goed, want Veerle kreeg in de eerste dagen van januari de waterpokken. Gelukkig had ze er niet heel veel last van. Toch is het wel zielig om zo’n klein meisje onder de bultjes te zien.
Ook ging Veerle voor het eerst bij mij op de fiets! Ik kocht een mamafiets en een kinderzitje en ondanks dat het niet echt fietsweer was, hebben we toch een rondje gemaakt.

Februari
Mijn lieve vriendinnetje was weer terug in Nederland nadat ze een jaar in Amerika was geweest. Ik was zo blij! Kon ik haar eindelijk weer zien en mijn dochter aan haar voorstellen.
Helaas had Veerle pech en kreeg ze deze maand de hand-voet-mondziekte. Wat een pech; 2x achter elkaar ziek.
Gelukkig was ze op tijd beter voor haar verjaardag. Haar eerste verjaardag, heel bijzonder. We hebben er een leuk feestje van gemaakt.
Ik maakte een fotoboek van haar eerste jaar, zo bijzonder! Ik maak dagelijks heel veel foto’s van haar dus het was even werk, maar het is prachtig om terug te zien. Het liefst zou ik jaarlijks fotoboeken drukken en printen.
Ik nam in deze maand ook afscheid van Aboutfashion.nl en blogde verder onder Trendymama.nl. Een spannende keuze, maar achteraf gezien een goede zet geweest!

Maart
Deze maand is heel rustig verlopen. We vierden de 30ste verjaardag van mijn man. Behalve dat was deze maand niet zo spannend.

April
In april kocht ik een nieuwe mobiel, waar ik nog elke dag erg blij mee ben. Ik merk dat de foto’s er sindsdien echt op vooruit zijn gegaan.
Door een samenwerking met een taartenwebshop deze maand, is mijn liefde voor bakken weer opgebloeid. Vroeger bakte ik nog wel eens cupcakes, maar de laatste jaren bakte ik nog maar weinig. Door deze samenwerking heb ik weer een hobby erbij en bak ik regelmatig een taartje.

Mei
In mei ging ik met mijn gezin een weekend naar Hannover. Ik heb het daar zo naar mijn zin gehad! Wat een geweldige stad is dat.
In mei waren we ook alweer 5 jaar getrouwd! Ik zei toch dat de tijd snel gaat?!
Eind mei gingen we weer naar Ibiza. Inmiddels is dat ons favoriete vakantieplek voor het voorjaar. Voor 2019 hebben we ook weer Ibiza geboekt!

Juni
In juni hadden we bruiloft van het broertje van mijn man. Het was een erg leuke dag. Veerle mocht één van de bruidsmeisjes zijn, zo schattig!
Mijn eigen verjaardag is ook in juni en dit jaar konden we eindelijk buiten zitten! Dat konden we de afgelopen jaren niet, dus ik was er dan ook erg blij mee dat het dit jaar wel kon.

Juli
Mijn man ging een weekend weg en dus besloot ik om er met Veerle ook op uit te gaan. Ik boekte een nachtje weg, vlakbij Texel. Dat is mij zo goed bevallen, dat ga ik de volgende keer weer doen! Ook Texel vond ik een prachtig eiland, daar zou ik graag nog eens heen gaan.

Augustus
In augustus zijn ze bij ons met een traprenovatie bezig geweest. Om die reden sliepen wij in onze woonkamer. Helemaal geen straf, aangezien het super warm was! We hebben trouwens sowieso een prachtige zomer gehad met heerlijk weer. Aangezien we de boel boven toch op de kop hadden staan, besloten we onze slaapkamer ook direct een make-over te geven.
Eind augustus gingen we nog een keer op vakantie, dit keer naar Mallorca. Wat hebben we ook daar genoten!

Oktober
In oktober organiseerde ik een etentje voor familie, dat ik mocht doen vanwege een samenwerking met mijn blog. Ook heb ik deze maand wat leuke uitstapjes met Veerle gedaan. Zo zijn we naar het Land van Jan Klaassen geweest, naar het Nijntje museum en ook naar Slagharen.

November
In deze maand ben ik een weekend weg geweest, naar Amsterdam, met mijn man. Verder kwam Sinterklaas in het land en begon ik aan een taartcursus van 4 avonden. Verder was november een vrij rustige maand.

December
We vierden natuurlijk Sinterklaas, erg leuk omdat Veerle het sinds dit jaar een beetje begint te begrijpen.
Direct na Sinterklaas gingen we een weekend naar Disneyland Parijs. Wat een geweldige tijd hebben we daar gehad! Ik zou zo weer terug willen! Het was echt fantastisch!
De kerstdagen heb ik gewerkt en zijn we nog langs familie gegaan. En nu ben ik helemaal klaar voor het nieuwe jaar! Ik ben heel benieuwd wat ons in 2019 allemaal te wachten staat!

Vraag je je af hoe ik alles precies terug weet te vertellen? Geheimpje: ik heb even weer door al mijn foto’s gescrolld. Echt zo leuk om te doen en op die manier alles van afgelopen jaar terug te zien. Echt een aanrader om ook even te doen vandaag! Fijne jaarwisseling allemaal!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter