Follow:
Advertorial

Tijd voor (een nieuwe) korting(scode.nl)

‘Tijd voor korting’ zo luidt de slogan op de vernieuwde website van Kortingscode.nl. Kortingscode.nl is in juli 2010 live gegaan en in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste websites met kortingscodes. Sinds vandaag is de vernieuwde website online!

De website heeft veel veranderingen ondergaan. Het is mogelijk (niet verplicht) om member te worden. Als member krijg je toegang tot exclusieve kortingscodes en kun je meedoen met winacties die alleen voor members bedoeld zijn. Iedereen kan gratis member worden.

Als ik een bestelling plaats in een webshop, kijk ik altijd eerst even of ik een kortingscode kan vinden. Dit kost weinig moeite en regelmatig kom ik een leuke kortingscode tegen die ik kan gebruiken. Ik heb dan gratis verzendkosten of korting op mijn bestelling te pakken, altijd leuk!

Ik vind de nieuwe website erg mooi geworden. De codes zijn gemakkelijk te vinden. Je hoeft alleen maar de beginletter van de betreffende webshop te zoeken en je hebt de codes zo gevonden. Wil je liever zien bij welke webshop je het meeste korting krijgt op een nieuw paar schoenen? Ga dan naar de categorie schoenen en krijgt direct een overzicht. Handig!

Kortingscode.nl heeft echt ontzettend veel kortingscodes op de site staan. Ze hebben codes voor Zalando, H&M (op dit moment krijg je 10% korting + gratis verzendkosten!!), Douglas, Glossybox, V&D, Zara en nog veel meer. Ze hebben niet alleen kortingscodes voor fashion- en beautywebshops, maar ook voor websites zoals Thuisbezorgd en voor een leuk dagje Efteling.

Op de website Kortingscode.nl is nu ook een bespaarwijzer te vinden. Hier staan tips over hoe je geld kunt besparen op je vaste lasten, reizen en nog veel meer.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Belllezza

  Haha, ineens zie ik overal deze site. Ik kon hem al, hij is erg handig,

  26/02/2013 at 16:00
 • Reply Elma

  Handige site, ik zou wat vaker naar kortingscodes moeten zoeken! x

  26/02/2013 at 16:17
 • Reply shannara

  heb hem ook al een paar keer gezien, altijd handig x

  26/02/2013 at 17:59
 • Reply Imaneburnedthattoast

  Superhandig!

  26/02/2013 at 23:10
 • Reply MarCreaties

  Gebruik deze site (en een paar andere) ook vaak: ik zoek ook altijd eerst een code voor ik iets bestel (alleen jammer dat ik op het moment dat ik het wil kopen nooit een beschikbare code kan vinden)…
  Maar de nieuwe site ziet er fijn en overzichtelijk uit, ga deze nieuwe versie binnenkort eens uitproberen!

  26/02/2013 at 23:19
 • Laat een reactie achter