Follow:
Fashion

Trend alert: blouses

Blouses zijn al jarenlang te koop, maar dit jaar zijn ze echt populair! Ze gaan een ware trend worden dit seizoen. Persoonlijk vind ik dat erg leuk. Het is gemakkelijke mode, want je trekt een blouse en een jeans uit de kast en je bent klaar voor de dag. Ook kun je er een buikje mee verhullen en stiekem staat een blouse ook gewoon lekker zomers!

De blouse met strepen is erg populair. Als je de blouse op een zwarte broek zou combineren, krijg je echt een zakelijke uitstraling. Maar als je dezelfde blouse op een jeans zou dragen, wordt hij ineens heel trendy. Draag er een paar witte sneakers bij en je lente outfit is klaar! Ik vind deze outfit persoonlijk echt geweldig en op deze manier draag ik mijn blouses het liefst!

Afgelopen Paasweekend heb ik op het punt gestaan om een soortgelijke outfit als deze te dragen. Een licht roze rok met een jeans blouse erboven. Ik had het aan, maar uiteindelijk heb ik de rok gewisseld voor een zwarte broek. Ik vond het mij toch iets te pompeus maken. Super jammer, want ik vind het een geweldige combinatie! Typisch gevalletje: het staat een ander zo leuk, maar mij niet. Misschien dat ik het binnenkort nog eens probeer… want ik vind het wel erg leuk om een spijkerblouse op deze manier te dragen.

Een blouse kun je ook open dragen, als een soort van jasje. Afhankelijk van de kleur blouse, kun je er dan een witte of zwarte top onder dragen. Op deze manier wordt je outfit net iets sportiever. Super leuk om te dragen op een jeans, maar ook een leuk idee voor boven een rokje!

Nu het best nog koud is, kun je prima een trui over je blouse dragen. Het is namelijk helemaal hip om een kraagje boven je trui uit te laten komen. Zo hip, dat je ook gewoon losse kraagjes kunt kopen! Ik vind dat heel leuk staan en ik denk dat ik nog zo’n los kraagje ga kopen binnenkort!

Op welke manier draag jij je blouse het liefst?

Alle bovenstaande kleding is van McGregor.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Jorinda

  Ik hou van deze trend , ik draag graag een blouse =)
  Liefs Jorinda

  21/04/2017 at 09:25
 • Reply Karlien - Polished Cats

  ik vind gestreepte blouses echt zo leuk om te dragen he

  liefs
  Karlien

  21/04/2017 at 13:19
 • Reply Manon

  Ik vind bloesjes heel leuk

  21/04/2017 at 20:05
 • Reply Dhini

  Graag wil ik nog aantal blouse aanschaffen.

  24/04/2017 at 20:53
 • Laat een reactie achter