Follow:
Fashion

Trend: leuke loafers

Ik zag een leuke topdeal voorbij komen bij van Haren. Elke week hebben ze een nieuwe topdeal en deze week hebben ze hele leuke suede loafers in de aanbieding voor maar €29,99! Ik kijk trouwens regelmatig op hun website en als ik wat leuks zie, zoek ik naar een van Haren kortingscode om te kijken of ik de schoenen nog goedkoper kan scoren. Naast de topdeal zag ik trouwens nog veel meer leuke loafers, dat gaat echt een trend worden deze lente en aankomend zomer!

Dit is de loafer uit de topdeal. Nog tot en met aanstaande zondag scoor je deze voor slechts €29,99. Een koopje voor echt suede schoenen. Ze zijn er ook in het donkerblauw en in het zwart. Ze zijn echt zo leuk te combineren onder van alles: met een rok en een blouse zullen ze classy staan, maar met een jeans en een shirt kunnen ze ook gewoon voor elke dag. Ik zit echt te twijfelen of ik deze zal bestellen, want ze zijn zo leuk (maar ik heb al zoveel schoenen!).

Nog een paar suede loafers. Deze is meer casual. Ik vind het model leuk, de knoop bovenop is apart en de kleur (roze) is fantastisch! Wat een geweldig leuke loafer is dit! Ik zie deze loafer al helemaal voor me met een wit basic shirt erboven en een zalmroze jasje of een spijkerjack. Hij is er ook in het zilverkleurig en kost €39,99.

Eerlijk gezegd kan ik nu al niet meer kiezen, want deze loafer is toch ook fantastisch? Die zool! Die strik! Ik houd hier echt van. Het zijn echt hele mooie romantische schoentjes, die elke outfit helemaal af zullen maken. Ook deze loafer is er in het roze, maar ook in het grijs. Ze hebben de leuke prijs van €29,99.

Deze loafer heeft wel iets weg van de topdeal van deze week. Het is een luchtig schoentje door de perforaties, maar tegelijkertijd ook wel een vrouwelijke schoen. De witte zool zorgt voor een casual uitstraling. Ook deze schoen is gemaakt van echt suede en hij kost €39,99.

Dacht je dat die andere schoenen goedkoop waren? Dan ga je dit zeker een koopje vinden! Deze schoen kost nu namelijk slechts €20,99, want je krijgt nu 30% korting op dit model. Ze zijn niet gemaakt van leer (kan ook niet voor die prijs), maar ondanks dat is het alsnog een leuke schoen. Hij is er ook in het grijs.

Deze loafer hoort ook zeker in deze blogpost thuis, want dit soort loafers zijn echt de trend van 2018! Je moet er van houden want ze zijn een tikkeltje apart, maar wel helemaal hip. Ze zijn gemaakt van leer en de uitstraling is hetzelfde als die van een duur merk. Ze zijn er in verschillende metallic kleuren voor de prijs van €59,90.

Welke loafer heeft jouw voorkeur?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter