Follow:
Fashion

Trend: meerdere minimalistische gouden ringen

Het is helemaal trendy om meerdere minimalistische ringen te dragen. Ringen die met elkaar matchen, samen om 1 vinger, of juist om elke vinger 1 ring. Hoe dan ook: je kunt niet om de trend heen. Gouden ringen zien we erg veel nu, maar veel ringen zijn ook in zilver(kleurig) verkrijgbaar.

Ik vind deze trend zo leuk! Je hoeft niet te kiezen welke ringen je zult dragen; je kunt zoveel ringen dragen als je wilt! Het staat heel vrouwelijk als je meerdere ringen draagt. Kies niet dezelfde, maar juist zoveel mogelijk verschillende ringetjes. Dat maakt het leuk om naar te kijken.

Bovenstaande ringetjes komen van de webshop My Jewellery. Daar hebben ze op dit moment erg veel ringen: van ringen met een prachtige steen tot hele dunne, minimalistische ringetjes. De ringtjes die je hierboven ziet, zijn ze nog lang niet allemaal. De meeste ringetjes zijn gemaakt van stainless steel en verkleuren daarom niet.
1. Black Stone & Bars Ring 2.0 (€14,95)
2. Open Initial Ring (€17,95
3. Custom Ring Heart Rectangle (€17,95)
4. Gold Double Chain Ring (€29,95)
5. Ring klavertje (€9,95)
6. Ring donkere edelsteentjes (€17,95)
7. Ring met ribbels (€17,95)
8. Ring met groen (ook in andere kleuren verkrijgbaar) steentje (€19,95)
9. Ring Black Onyx hartje (€29,95)

Voor weinig geld heb je een hele leuke ring met initiaal, bijvoorbeeld ring 2. Ze hebben ook een ring die lijkt op ring 8, maar dan ook met een initiaal in plaats van een steentje.
Ring 9 is eigenlijk niet minimalistisch, maar wel heel goed te combineren met andere dunne ringetjes.

Zelf draag ik aan mijn rechterhand mijn trouwring en aan mijn linkerhand een gouden ring met steentje die ik dit jaar voor mijn verjaardag kreeg. Ik koos bij My Jewellery een minimalistisch ringetje uit, die er mooi bij zou staan. Ik koos ring nummer 7. Een heel dun ringetje met ribbels. De ring heeft 1 maat en is open aan de achterkant. Dit ringetje is echt heel schattig en past overal bij.

De roze trui die ik draag, komt ook van My Jewellery. Het is een fijne roze trui, met allemaal verschillende gouden knoopjes op de mouwen. De trui zit echt heerlijk! En die gouden knoopjes passen heel goed bij de gouden ringen die ik draag.

Wat vind jij van de minimalistische ringen trend?

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter