Follow:
Baby/kind, Fashion

Twinning met je babygirl

Ik ben dol op Twinning! In de modewereld betekent het dat je hetzelfde draagt als je dochtertje. Ik ben echt helemaal voor Twinning en stiekem vind ik dat echt heel schattig. Op Instagram zie ik regelmatig moeders met dochters voorbij komen die aan Twinning doen en zelf ben ik er ook schuldig aan. Voor iedereen die ook aan Twinning wil doen, heb ik een aantal leuke setjes bij elkaar gezocht.

Streepjes, hoe gemakkelijk wil je het hebben! Twinning hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Als je een streepjes shirt voor je baby hebt gevonden, is de kans groot dat jij ook nog wel een soortgelijk streepjes shirt in je kast hebt hangen. Als dat niet het geval is, weet je dat de zoektocht voor jou niet zo lang zal duren, want streepjes zijn momenteel overal wel te vinden. Deze shirtjes zijn beiden van Esprit, net zoals de rest van de kleding uit dit artikel. Het is nieuw voor mij dat Esprit ook babykleding heeft, dat wist ik helemaal niet. Babykleding hebben ze van maat 62 tot en met 92.

Een playsuit voor jou en een tuinbroek voor je kleintje. Hoe leuk is dat? Je wilt er zelf namelijk vast graag modieus bij lopen en je mini-me moet er vooral schattig uit zien. Deze combinatie vind ik zelf dan ook echt geweldig. Super leuk om samen, als het mooi weer is, op stap te gaan in deze denim mode!

Koop twee jurkjes in dezelfde kleur, 1 voor jou en 1 voor je dochtertje. Als je voor een effen kleur gaat, hoeft het jurkje helemaal niet hetzelfde te zijn. Als de kleuren maar een beetje overeen komen. Het zal dan iedereen opvallen dat jullie hetzelfde aanhebben. Twinning is niet moeilijk, zei ik je toch?!

 

En soms… maakt het merk je het wel heel gemakkelijk door precies dezelfde kleding in het groot en in het klein te verkopen. Geweldig toch? Als de roze variant je iets te opvallend is, kun je ook de grijze nemen! Dan kan zelfs papa bij het Twinning team horen;)

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat super leuk zeg =)
  Leuke setjes
  Liefs Jorinda

  20/06/2017 at 08:25
 • Reply Sonja Van de Sande

  Erg leuk, ik deed het met mijn kinderen ooit. Maar omdat ik zelf tweeling bent, was de fun er zo vanaf. Het riep nare herinneringen op. Ik was geen meisje meisje en moest jurkjes aan, omdat mijn zus dat leuk vond. Nu heb ik gelukkig leuke jurkjes in de kast *wink*

  22/06/2017 at 09:22
 • Reply Rebecca

  Ahw als ik dit soort artikels zie gaan mijn eierstokken stiekem rammelen. Wat lijkt me dat leuk!

  22/06/2017 at 12:56
 • Reply Roxanne

  Ja leuk! Hema heeft soms ook shirtjes om mee te ‘twinnen’ met je kleintje 😉

  27/06/2017 at 21:38
 • Laat een reactie achter