Follow:
Beauty

Vaseline Spray & Go

Vaseline heeft wat mij betreft de uitvinding van de eeuw gedaan: Spray & Go body moisturiser. Ik heb aardig droge benen, maar smeer gewoon te weinig met bodylotions. Dit komt omdat het vaak lang duurt voordat de lotions ingetrokken zijn in de huid. ‘s Avonds voor het slapen gaan breng ik altijd een bodybutter aan, dit kan dan de hele nacht intrekken. Toch heb ik ‘s morgens na het scheren toch ook altijd droge benen en die kunnen nu genieten van Vaseline Spray & Go!

Vaseline Spray & Go body moisturiser is, zoals de naam het al zegt, een body moisturiser in spray variant. Het ziet eruit als een deodorant flacon. Deze uitvinding is beter dan de zonnebrandcreme sprays, die we kennen. Zonnebrandcreme spray zorgt namelijk voor kloddertjes creme, terwijl deze Vaseline sprays de moisturiser echt vernevelen. Het product wordt op deze manier eerlijk verdeeld over je lichaam en zorgt niet voor lek strepen. Je moet het alleen nog even insmeren met je handen.

Er zijn in totaal 3 verschillende Vaseline Spray & Go varianten. Dit is de Cocoa Radiant, met cacao extract en rijk aan vitamine E. Deze ruikt een naar cacao. Ik vind dit persoonlijk wel lekker, maar het is meer een geur voor in de winter.

Mijn favoriet: Aloe Fresh. Er zit aloe vera in voor een fris gevoel en verzachtende, kalmerende werking. De geur is heerlijk fris en daarom is dit mijn favoriet. Als het weer is voor een korte broek, gebruik ik in de ochtend de laatste tijd altijd deze body moisturiser.

Essential moisture is een spray voor de gevoelige huid. Er zit haverextract in. Het is een subtiele geur, die denk ik iedereen wel lekker vindt.

De sprays zijn heel gemakkelijk in gebruik. Er zit een draaidop op, zodat je de sprays kunt vergrendelen als je ze ergens mee naar toe neemt. Om de spray aan te brengen, druk je heel simpel op de bovenkant. De body moisturiser vernevelt op je armen of benen en dit smeer je met je handen uit. Heel handig: je kunt de sprays ook op de kop gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je benen prima sprayen als je gewoon blijft staan. Er komt een heerlijke geur vrij en je krijgt direct een zomers gevoel (en van de cacao variant een winters gevoel, haha). Mijn lichaam vindt de sprays echt heerlijk. Ze slurpen de spray op. Binnen een minuut is het opgedroogd en kun je dus je kleding aantrekken. Ook heb ik gemerkt dat de sprays niet vlekken en je dus prima eerst je korte broek aan kunt trekken en vervolgens je benen van deze spray kunt voorzien.
Pas wel even op met lopen, doordat de spray vernevelt, komt er ook wat op de grond terecht. De grond wordt aardig glad. Ga daarom op de badmat staan of spray alleen op een vloer met vloerbedekking (of gewoon buiten).
Extra leuk: de sprays laten een subtiel glimlaagje achter. Je benen zien er dus super mooi uit!

Er zit 190 ml in een Vaseline Spray & Go en is te koop bij de drogist voor €6,89.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Milou

  Leuk product vind ik dit! 🙂 Alle geuren lijken me ook lekker, maar ik vind het persoonlijk wat duur en misschien overbodig? Ik weet het niet. Misschien moet ik het zelf ervaren. 🙂 hihi

  29/08/2013 at 10:11
 • Reply Kirsten

  Ze lijken me erg fijn (: ik heb ze niet geprobeerd!

  29/08/2013 at 10:45
 • Reply Stacey

  deze lijken me heel erg fijn. Ik heb ze alsnog niet zelf uitgeprobeerd

  29/08/2013 at 16:29
 • Reply Angelique

  Zelf heb ik de Aloë Vera versie en i love it!

  29/08/2013 at 17:39
 • Reply Lisa's Beautybabbels

  Ik wil deze ook nog erg graag proberen, ze lijken me super fijn!

  29/08/2013 at 19:26
 • Reply Elke

  Ik heb hierover al veel goeds gelezen, vooral die aloë vera versie lijkt me fijn!

  29/08/2013 at 19:39
 • Laat een reactie achter