Follow:
Baby/kind

Veerle 1 jaar: de versiering

Vorige week werd Veerle alweer 1 jaar! Dit vierden we afgelopen zaterdag met vrienden en familie. Iedereen kon erbij zijn en dus zat onze kamer bomvol. Wel heel gezellig! Als thema had ik roze, wit en goud bedacht en ik was al maanden bezig met die voorbereiding. De meeste versiering had ik namelijk uit het buitenland besteld, zodat het op tijd aan zou komen. Ik bestelde slingers, ballonnen en zelfs cupcaketoppers!

Bijna alle versiering komt van AliExpress, waar ik groot fan van ben. De grootste bestelling deed ik al in december, zodat ik zeker wist dat alles op tijd binnen was. Als eerste had ik de roze ballonnen besteld, met daarop ‘1’, ‘one’ en ‘Happy Birthday’. Super leuk natuurlijk voor een eerste verjaardag! (12 stuks €2,56)
Pas later zag ik op Facebook deze ballonnenstandaard voorbij komen, een maand voor haar verjaardag. Ik besloot het erop te gokken en gelukkig was de standaard er al ruim een week later! Er was een stokje kapot, maar die kon ik met plakband zelf goed repareren. (€5,79)
Ik bedacht mij dat ik dan niet genoeg roze ballonnen had en daarom bestelde ik er ook gouden ballonnen bij. (20 stuks €1,64)
Ik was echt benieuwd naar de kwaliteit van de ballonnen, maar die is dikke prima. Ik heb er een paar op haar verjaardag zelf opgeblazen (donderdags) en vandaag (maandag) was er eentje zacht. De rest is allemaal nog goed.

Dan de Happy Birthday slinger, die wij ook voor de cakesmash fotoshoot al hadden gebruikt. Wat een koopje was dit! Je moet het zelf nog in elkaar zetten, maar dat vond ik niet erg. Het was echt perfecte kwaliteit! (€1,83)

De witte slinger kocht ik bij de Action, het is eigenlijk een Valentijnsdagslinger (wie hangt er nou met Valentijnsdag slingers op??). Die vond ik er wel goed bij passen. De 2 roze slingers zijn van AliExpress (€0,91 per stuk)

Dan de sweet table! Ik bestelde hartjesconfetti (€1,83), gewoon omdat ik dat zo schattig vond!
Ook vond ik hele leuke rietjes, in bijpassende kleuren (25 stuks €1,03).
Het houten kaartje bestelde ik online via Hallmark, om lekker origineel te zijn. Op de achterkant heb ik een persoonlijke boodschap voor Veerle laten drukken.

De cupcakes heb ik zelf gemaakt. Ik kwam deze te gekke cupcaketoppers tegen, met ‘1’ erop. Met veel visite zijn cupcakes ideaal, want die hoeven niet in de koelkast (ruimtegebrek!). Helaas is de link van deze cupcaketoppers weg, maar zoek iets van ‘cupcaketoppers 1 year’ op AliExpress en je ziet genoeg anderen! (10 stuks €1,15)

Tot slot bestelde ik er ook een mega groot cijfer 1 ballon. Gewone cijfers zijn hier ook te koop bij Xenos of Hema, maar ik vond deze grote variant (108 cm) wel erg tof. En zoals ik gewend ben van AliExpress, was het niet duur (€1,15). Opblaaspompje gekocht bij de Action en klaar.

Ik heb dit echt maanden van te voren uitgedacht en voordat ik het wist, was het al zo ver. Ik ben erg blij met al mijn aankopen en ik vond het een super leuke versiering zo voor haar eerste verjaardag.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Geertje

  Alles was supermooi versierd, het leek wel of er smorgens vroeg een stylist langs was geweest, zo goed was het op elkaar afgestemd.

  20/02/2018 at 07:51
 • Reply Tineke

  Leuk he!? Hoe je verjaardag van je kind al ver vooruit aan het plannen bent! Ziet er allemaal prachtig uit. Over een maand of 2 wordt Fedde ook alweer twee jaar, nu ook al aan het nadenken over zijn verjaardag!
  Liefs

  20/02/2018 at 07:57
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd en het ziet er zo mooi uit!

  Xoxo

  20/02/2018 at 08:11
 • Reply Jorinda

  Het ziet er allemaal erg leuk uit zeg=)
  Liefs Jorinda

  20/02/2018 at 13:37
 • Reply Lieke van Veen

  Ziet er super leuk uit!

  23/02/2018 at 20:41
 • Reply Maud - Maudgeniet.nl

  Wat ontzettend leuk, Bertine! Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar over ruim een maand wordt Fenne alweer 3. OMG; DRIE JAAR!! Ik ga ook maar eens bezig met de voorbereidingen; nadenken over een cadeau, leuke versiering, de allermooiste taart en natuurlijk de leukste hapjes. Bring it on! 1,5 maand later mag ik nog een keer.. Want dan wordt Saar 1.. WAAR BLIJFT DE TIJD?

  17/04/2018 at 15:46
 • Laat een reactie achter