Follow:
Baby/kind

Veerle’s week in outfits (maat 56)

Het leek mij leuk om jullie te laten zien wat ik Veerle voor kleding aantrek. Aboutfashion is oorspronkelijk een Fashionblog en daar hoort sinds kort ook baby fashion bij! Ik houd er zelf heel erg van om kleuren met elkaar te combineren en dat zie je natuurlijk ook terug in de kleren die ik Veerle aantrek. Vorige week heb ik elke dag een foto van haar outfit gemaakt en die heb ik hier onder elkaar gezet! Ze draagt momenteel maat 56.

MAANDAG: Wat een schattig pluche rokje vind ik dit toch! Leuk detail: ik kocht deze de dag voor de bevalling! Het is een knal roze pluche rokje van Prenatal. Hij was in de sale, dus vast van afgelopen winter. Het shirtje kreeg ik van een collega. Het is van haar dochtertje geweest. Het shirtje is al heel wat jaren oud, maar ik vind hem er nog heel mooi uit zien! De maillot is van Zeeman.

DINSDAG: Dit schattige broekje kochten we vorig jaar in Amerika, toen we net wisten dat we een meisje zouden krijgen. Ik weet de naam van de winkel niet meer, maar het was een klein winkeltje met allemaal babykleertjes. De sokken kochten we trouwens ook in Amerika, die zijn van Converse. Het shirtje kregen we cadeau en die komt van de Lidl weet ik.

WOENSDAG: Dit shirtje is van het merk Name-It en die kreeg ik voor mijn blog van Olliewood. De legging komt van de Action. Spot goedkoop, ik geloof €1,89. Dit is maat 62/68, maar hij valt echt heel klein! Veerle draagt nu maat 56 en ze past deze legging prima. De sokjes zijn van de Hema, er staat een konijntje op.

DONDERDAG: Een roze rompertje met dieren, afkomstig van Prenatal. Dit was trouwens de laatste dag dat ze deze aan had, want hij wordt wel echt te klein. De rompertjes van Prenatal vallen klein en dat vond ik ideaal, want de rompertjes van de Hema in dezelfde maat past ze nog maar sinds kort. Terwijl ze de rompertjes van de Prenatal al weken draagt. Het broekje is eigenlijk een legging van Zeeman, dat onderdeel is van een setje met een jurkje die ze helaas niet meer past. De legging past nog net. De sokjes hebben we gekregen, maar die zijn ook van Zeeman.

VRIJDAG: Valt het al op dat ik van roze houd? En van Zeeman? haha… dit broekje is namelijk ook weer van Zeeman. Het shirtje is van Ter Stal. Daar hebben ze ook echt leuke babykleding! De sokjes heb ik via een collega overgenomen en die zijn van Bambino. Echt een tip trouwens: die sokken blijven perfect zitten!

ZATERDAG: Dit vind ik echt een typisch setje voor het weekend! Als papa en mama beiden thuis zijn. En kijk dat hippe broekje?! Deze broek en het shirt waren een setje en ik kocht het bij Wibra. De sokjes zijn van Hema.

ZONDAG: Dit tuniekje kochten we ook vorig jaar in Amerika. Het is van Tommy Hilfiger. De maat is 3 tot 6 maanden, maar afgelopen week kwam ik erachter dat hij wel erg klein valt en dat ze het nu precies past. Snel aangetrokken dus! Het rompertje met roze stippen is van Zeeman en de witte legging is ook van Zeeman. Het is een andere legging dan die van donderdag, deze heeft ruches op de achterkant. Deze sokken zijn ook van Zeeman.

Wat vinden jullie van Veerle’s outfits? En willen jullie zo’n artikel vaker op mijn blog zien?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Geertje

  Ze zag er stralend uit dd hele week?

  16/05/2017 at 08:03
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuk idee zo =)
  Echt leuke outfits !
  Liefs Jorinda

  16/05/2017 at 09:47
 • Reply Manon

  Wat een schattige outfits

  16/05/2017 at 17:15
 • Reply Jantine

  Wat een leuk artikel!

  16/05/2017 at 17:30
 • Reply Sonja Van de Sande

  Ach wat schattig! Die sneaker sokjes… smelt!

  16/05/2017 at 18:49
 • Reply Roxanne

  Cute outfits! Valt op he, dat kleding van sommige merken/winkels klein vallen en andere weer groot…. Benthe heeft een bijv romper van Prenatal die goed past (voor hoe lang?) en de andere rompers zijn van Zeeman en die zijn nog wat groot….

  16/05/2017 at 22:25
 • Laat een reactie achter