Follow:
Fashion, Moederschap

Verguld armbandje met naam

Sieraden hebben vaak een mooie betekenis. Zo kun je ze gekregen hebben van iemand die je lief hebt of je kunt ze kopen van je eerste salaris. Als je wilt dat een sieraad nog bijzonderder wordt, laat het dan graveren. Ik liet een armband graveren bij Kayasieraden.nl, met de naam van mijn dochtertje.

De armband was super leuk verpakt, in dit gave doosje. Ik vind dat sieraden op een mooie manier verpakt moeten worden en gelukkig vinden ze dat bij Kayasieraden.nl ook! Mocht je het sieraad voor iemand anders besteld hebben, kun je het ook op deze manier cadeau geven. Voor dit doosje betaal je iets extra, maar elk sieraad wordt op een mooie manier verpakt.

Ik zat te twijfelen tussen een bedelarmband en dit subtiele armbandje. Ik koos uiteindelijk voor die laatste, de gegraveerde armband ‘Memory’. Het is een prachtig hartje, dat zowel aan de voorkant als de achterkant graveerbaar is. Ik vond het mooi om aan de voorkant de naam van mijn dochtertje te laten graveren en aan de achterkant haar geboortedatum. Ik vind het handschrift geweldig, bij Kayasieraden graveren ze erg mooi! Er hangt ook een parel of een hartje aan, die kun je zelf kiezen. Ik koos voor dit kleine hartje, die vond ik wel schattig.

Het armbandje is in verschillende maten verkrijgbaar. Je kunt hem al bestellen voor je baby, maar dus ook in damesmaat en alles wat daar tussenin zit. Ik bestelde 17 cm (medium damesmaat) en daar zit een verlengkettinkje aan van 4 cm. Hij past mij perfect!

De armband is gemaakt van zilver en is verguld. Hij is er ook in het rosegoud verguld en in sterling zilver. De armband is heel gemakkelijk zelf om te doen, door het verlengstukje dat eraan zit.
Ik ben erg blij dat ik de naam van mijn dochtertje elke dag om mijn pols kan dragen. Het is een mooi sieraad qua uitstraling, maar elke keer als ik er naar kijk dan denk ik aan haar. Ik heb ook een ketting met haar letter, maar die zie ik zelf weinig. Deze armband zie ik heel vaak! Het is een mooi subtiel armbandje, dat ik graag combineer met andere armbanden of naast mijn horloge draag.

Wil je iemand een speciaal, gegraveerd sieraad, cadeau geven met Kerst? Bestel nu nog snel! Met de code 10%kx krijg je 10% korting op de gehele collectie en zijn de verzendkosten gratis! www.kayasieraden.nl

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Roxanne

    Subtiel en mooi 🙂 En inderdaad een mooi handschrift

    28/12/2017 at 23:14
  • Laat een reactie achter