Follow:
Moederschap

Video: De Babykamer

Jaaaaaaa, eindelijk is het zo ver: de video van de babykamer! Ik ben ontzettend blij met onze babykamer, het is zo schattig (en roze!) geworden. Ik nam deze video op toen ik nog zwanger was, maar inmiddels is onze dochter al geboren. Ik ben super benieuwd wat jullie van haar kamertje vinden!

Vergeet niet in HD te kijken, voor het beste beeld!
(Dit doe je door op het tandwieltje te klikken en vervolgens op ‘kwaliteit’ te klikken. Kies dan 750p HD).

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Natasja

  Wat ontzettend mooi en super schattig!

  26/02/2017 at 06:58
 • Reply Roxanne

  Wat een leuk kamertje! Leuk ook om te zien wat je al in huis had. Ik zit de hele tijd mee te denken, heb ik dat al? 😛

  27/02/2017 at 18:33
 • Reply Dhini

  Leuke kamer! Leuk die roze kleur

  02/03/2017 at 20:53
 • Laat een reactie achter