Follow:
Baby/kind

Vingino setje voor Veerle

Vingino heeft prachtige kleding voor kinderen. Hun doelgroep is heel breed, van baby’s tot tieners. De nieuwe Vingino collectie is binnen en voor Veerle mocht ik een setje uitzoeken. Het is echt een stoer setje geworden, dat nog steeds heel meisjesachtig is.

Het setje dat ik heb uitgezocht komt uit de Vingino Mini collectie. Dat is de babykledinglijn met maten die gaan van 50/56 tot en met 92. Op het moment dat ik dit setje uitzocht, had Veerle maat 68. Heel langzaam beginnen enkele kleertjes in maat 74 te passen, maar nog niet allemaal. Van dit Vingino setje heb ik ook maat 74 gekozen.

Het mooiste item van het setje vind ik de trui. Deze heeft een oud roze kleur met grote donkerblauwe stippen. Op een van de mouwen zitten twee witte strepen, de andere mouw heeft dat niet. Die strepen maken het een stoere trui. Het grote knalroze cijfer en de blauwe bloem, maken het juist weer heel schattig. Ik vind het een geslaagde combi!
Het rompertje heeft dezelfde kleuren. Veerle kan alleen het rompertje met de jeans dragen en als het straks kouder wordt, kan deze trui eroverheen. Het is trouwens een overslagromper, die niet over het hoofd aangetrokken hoeft te worden. Dat is ideaal voor Veerle, want zij vindt het verschrikkelijk als kleding over haar hoofd gaat. Dat het rompertje dezelfde kleuren heeft als de trui vind ik persoonlijk erg mooi, dat maakt het echt een setje.

De jeans vind ik ook ontzettend stoer. Destroyed jeans is helemaal hip, maar voor baby’s heb ik het nog niet eerder gezien. Deze jeans is nog netjes en heel, maar heeft 2 soort van destroyed plekken. Heel gaaf! De jeans heeft her en der een roze stiksel en een roze bloem op de achterzak, wat de jeans dan weer heel meisjesachtig maakt. De jeans is gemaakt van een hele soepele stof en er is een beetje elastiek verwerkt in de broekrand.

Dit paar sokken is van een setje van twee. Het andere paar is donkerblauw met knalroze hak en tenen. Het paar dat je hierboven ziet, hoort bij de trui en romper. De sokken hebben anti-slip. Ik vind alleen wel dat de sokken heel groot vallen. Dit is maat 6-12 maanden en Veerle is 8 maanden, maar de sokken zijn haar veel te groot.

Het Vingino setje is voor Veerle nog heel iets te groot. Dat wist ik toen ik het uitzocht, ik koos het uit op de groei. De trui past haar het beste, alleen de mouwen zijn nog iets te lang. Omslaan kan trouwens prima. De broek is ook nog iets te lang, maar vooral nog te breed om haar middel. De sokken zijn dus echt veel te groot. Al met al is het een super leuk setje en het zal vast niet lang meer duren voordat Veerle het goed past.

Prijzen: trui €34,99 / romper €22,99 / jeans €44,99 / sokken €7,99 (2st)

Vingino heeft diverse winkels in ons land (en omliggende landen), maar je kunt het ook online shoppen op Vingino.com.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Manon

  Wat een cute setje!

  22/10/2017 at 14:11
 • Reply Jorinda

  Wat een ontzettend schattig setje zeg =)
  Liefs Jorinda

  22/10/2017 at 16:01
 • Laat een reactie achter