Follow:
Overig

Waarom het cool is om een (retro)scooter te hebben

Scooters vond ik ooit voor 16 jarigen, maar tegenwoordig kijk ik daar heel anders naar. Wij hebben zelf sinds een tijdje een scooter en eigenlijk vind ik dat best wel cool. Ondanks dat ik hem niet heel vaak gebruik (aangezien mijn dochtertje er nog niet bij op kan), geniet ik wel enorm van de momenten dat ik erop zit. Vandaag vertel ik jullie waarom het cool is om een (retro)scooter te hebben.

♥ Een scooter is in de eerste plaats erg handig om je op te verplaatsen natuurlijk. Als je boodschappen moet doen of naar een plaats verderop wilt, kun je heel gemakkelijk de scooter pakken. Je gaat sneller dan een fiets en het kost je ook geen inspanning.

♥ Als het mooi weer is, kun je genieten van de zon. Zomers is het in de auto al snel te warm en moet je de airco aan doen. Op een scooter waait het altijd iets langs je heen en dat is heerlijk! Ondertussen kun je wel een bruin kleurtje op doen (wel goed insmeren natuurlijk!).

♥ Het is romantisch om samen met je partner op de scooter te gaan. Ik vind het heerlijk om bij mijn man achterop de scooter te zitten. Ik kan dan mijn armen om hem heen slaan.

♥ Je kunt er leuke uitstapjes mee doen. Laatst ging ik een dag met mijn vriendin op pad. We hebben een rondje Twente gedaan met de scooter. We zijn begonnen met een high tea, tussendoor nog ergens gewinkeld en als afsluiter een patatje gegeten onderweg. Het was een super gezellige dag!

♥ Stiekem is een (retro)scooter ook gewoon fotogeniek! Zo leuk om foto’s mee te schieten.

♥ Tot slot krijg ik zelf echt dat geluksgevoel als ik op de scooter zit. Ik vind het heerlijk om te toeren en tegelijkertijd om mij heen te kijken. Vooral als de zon ook nog schijnt, ben ik helemaal gelukkig!

Wij hebben onze scooter via vrienden gekocht, maar je kunt ook een scooter kopen of leasen via lasourisscooters.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Iris

  Het lijkt me heel leuk om een keer een scooter te huren als ik op vakantie ben. Lekker langs de natuur rijden. Heerlijk!

  24/08/2018 at 07:59
 • Reply Laura | I scream beauty

  Ik ga nu kijken of ik dat shirt nog kan shoppen haha, vind em zo tof!

  24/08/2018 at 13:07
 • Laat een reactie achter