Follow:
Fashion

Waarom ik altijd een horloge draag

Ik draag al jarenlang elke dag een horloge, ik kan het mij helemaal niet meer herinneren dat ik er geen droeg. Ik vind het handig om overal de tijd bij me te hebben en daarnaast is een horloge ook een mooi sieraad. Vandaag vertel ik je precies waarom ik nou altijd een horloge draag.

Horloge als sieraad
Ik vind dat een horloge echt als een sieraad dient. Ik heb verschillende horloges, die ik afstem bij mijn outfit en de rest van de sieraden die ik draag die dag. Zo heb ik een zilverkleurig horloge, voor bij mijn zilveren sieraden en een goudkleurig horloge voor bij mijn gouden sieraden. Van Cluse heb ik een horloge dat zilverkleurig is met een aantal goudkleurige details. Dat horloge past overal bij.

Trendy
Een horloge kan ook trendy zijn. De mooie Cluse horloges gaan heel erg met de trends mee. Zo hebben ze nu prachtige horloges met een slangenprint bandje. In hun nieuwste collectie zitten horloges met witte bandjes, erg tof voor de zomer.

Altijd de tijd bij je hebben
Ik vind het handig om elk moment van de dag te kunnen zien hoe laat het is. Als ik aan het werk ben is het handig om direct te kunnen zien hoe laat het is, aangezien we een dagprogramma hebben met vaste tijden. Ook onderweg vind ik het heel handig, want zo weet ik precies hoe lang ik nog heb voordat mij afspraak begint.

Horloge vs mobiel
Ik vind het veel handiger om de tijd op mijn horloge te bekijken dan op mijn mobiel. Mijn mobiel is zo groot, dat ik hem nooit in mijn broekzak heb. Hij ligt dus wel eens in een andere ruimte dan waar ik ben. Ook vind ik het in bepaalde gelegenheden niet netjes om mijn mobiel erbij te pakken. Ik spiek dan liever even snel op mijn horloge.

Timer
Een echte timer zit niet op mijn horloge, al bestaan er wel horloges met een timer. Als ik eten aan het koken ben en de pasta moet 10 minuten koken, kan ik wel op mijn horloge zien wanneer die 10 minuten ongeveer voorbij zijn. Met koken en bakken is het dus ook heel handig om een horloge te hebben.

Draag jij vaak een horloge?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter