Follow:
Fashion

Wat onderscheidt Van Bommel schoenen van de rest?

Gastblog door Niels
Van Bommel is een Nederlandse schoenen fabriek dat gevestigd is in Moergestel. Zij zijn er sinds 1734. Het is een familie bedrijf met de officiële naam Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel B.V. Een familie bedrijf wil ook zeggen dat de tradities zoveel mogelijk voort blijven bestaan met de kwaliteiten waarvoor zij bekend staan. Hun assortiment is met de jaren ook uitgebreider geworden.

Hier zijn er een paar punten waarin Van Bommel zich van de rest onderscheidt:

  • Kwaliteit.

Het is vaak genoeg moeilijk voor bedrijven, die van generatie op generatie overgaan, om hun kwaliteiten te behouden. Bij Van Bommel is dat niet het geval. Integendeel: zij zijn veel sterker geworden in hun kwaliteit. Mocht het zo zijn dat een klant iets te klagen heeft over de kwaliteit van hun schoen die zij bij Van Bommel hebben gekocht, mag de klant altijd langskomen voor een reparatie.

  • Verschillende maten en breedten.

Het is demotiverend voor iedereen met grote voeten om een schoen te kopen. In elke winkel dat zij binnen stappen krijgen zij te horen dat hun maat niet te verkrijgen is. Anderen kunnen hun maat wel vinden maar dan is er vaak weer een ander minpunt: het zit niet mooi of de voeten steken aan de zijkanten uit. Dat komt doordat het brede voeten zijn. Bij Van Bommel is dat probleem opgelost. Als jij een zeldzame maat hebt voor je voeten, heeft Van Bommel de mogelijkheid een schoen volgens jouw maat te maken. Ook hebben zij in de winkels schoenen met grote maten en schoenen die geschikt zijn voor brede voeten.

  • Accessoires.

Behalve schoenen heeft Van Bommel ook tassen, riemen, sokken, cadeautjes en onderhoud spullen voor schoenen te koop. Niets is mooier dan een schoensmeer die te verkrijgen is in hetzelfde merk als dat van jouw schoen. Tassen, riemen en sokken zijn mooier wanneer die passend zijn bij jouw schoen. Gemakkelijk om dat onder een dak te vinden met dezelfde top kwaliteit.

  • Damesschoenen en kinderschoenen.

In het begin was Van Bommel alleen gespecialiseerd in herenschoenen. Nu zijn zij zich ook gaan richten op de damesschoenen en kinderschoenen. De dames hebben meer keus dan de kinderen, maar voor de kinderen komt er binnenkort een groter assortiment. Van Bommel is er dus voor het gehele gezin!

  • Verschillende gelegenheden.

Bij Van Bommel is er een schoen voor elke gelegenheid te vinden. Daarnaast hebben zij de modellen ook in verschillende kleuren.

  • Website.

Op de website is het mogelijk om schoenen online te kopen en binnen een korte tijd heeft u de schoenen thuis. Op de website zijn de schoenen overzichtelijk te bewonderen. Zo zie je hier bijvoorbeeld een mooi overzicht aan Floris van bommel sneakers.

Een leuke webshop waar je de nieuwste collectie van van Bommel schoenen kan zien is Vanbommelschoenmode.nl.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter