Follow:
Overig

Wat zit er in mijn handtas?!

Enkele jaren geleden waren de ‘What’s in my bag’ video’s heel populair bij bloggers. In die tijd heb ik zelf ook een video daar over opgenomen. Ik zie een mega handtas voorbij komen en op mijn oogleden zit heel veel groene oogschaduw. Hilarisch om terug te zien! Inmiddels heb ik mijn handtas het liefst zo klein mogelijk, maar wel zo vol mogelijk! En is de lipstick ingeruild voor een lipbalsem. Het leek mij leuk om een ‘Wat zit er in mijn handtas’ artikel voor jullie te maken, anno 2017.

Deze schoudertas van Michael Kors is momenteel mijn meest favoriete handtas. Eigenlijk heb ik een zilveren tas (van hetzelfde merk) dat mijn echte favoriet is, maar dat hengsel is bijna gebroken. Ik moet nog even kijken of ik hier een nieuwe hengsel bij kan kopen of dat het gemaakt moet worden. Tot die tijd is deze koraalroze tas mijn favoriet. Het model is echt heel fijn, er past veel in!

Ik neem overal mijn mobiel mee naar toe, waar ik ook heen ga. Dat zal je vast niet verbazen. Mijn portemonee neem ik ook altijd mee. Deze kocht ik nog niet zo lang geleden en is van hetzelfde merk als de tas. Ik had altijd een grote portemonee, maar ik liep er toch tegenaan dat mijn tas dan te snel vol raakte. Ik houd ervan om veel mee te nemen en dus ging ik op zoek naar een kleine portemonee. Er moesten wel voldoende pasjes in kunnen en het liefst ook een apart vakje voor kleingeld. Die heb ik dus gevonden! Ik ben er heel blij mee. Sleutels zijn ook wel handig. Ook al ga ik niet met de auto weg, mijn huissleutel zit hier ook aan. De sleutelhanger kocht ik trouwens vorig jaar op Ibiza.

Een pakje zakdoekjes heb ik ook altijd bij me. Die heb ik gewoon nodig voor het snuiten van mijn neus of voor als mijn lieve baby weer eens heeft gesmeerd. Zie je die roze zakagenda? Die is ideaal! Misschien moet ik daar binnenkort iets meer over vertellen in een apart blogje. In elk geval houd ik de afspraken nog lekker bij op papier en deze agenda past in mijn tas. Ook heb ik altijd een aantal paracetamolletjes bij me,… voor spontaan opkomende hoofdpijn. Ook onmisbaar: mijn iPhone oplader. Ik gebruik mijn mobiel erg veel, voor social media, e-mail, het luisteren van muziek en onderweg ook als navigatie. Vooral bij die laatste twee merk ik dat mijn batterij snel leeg gaat. Voor de zekerheid neem ik dan mijn oplader mee, tegenwoordig heb je op veel verschillende plekken wel stopcontacten waar je gebruik van kunt maken. In mijn auto ligt een autolader en daar kan ik dit kabeltje ook in doen, zodat hij onderweg kan opladen. Ik heb er trouwens een sticker opgeplakt, zodat ik de oplader van mij en mijn man uit elkaar kan houden. Ik heb trouwens een iPhone 6S Plus, maar het is ook een geschikte oplader voor de iPhone 8 en nog meer modellen!

Als laatste nog een paar beautyproducten, die ik meesleep in mijn handtas: Als eerste een desinfectiemiddel. Ik vind het erg vies als er geen zeep is en dus zorg ik dat ik deze zelf bij me heb. Deze van Bath & Body works kocht ik in Amerika en die ruikt heerlijk! Normaal vind ik een desinfectiegel niet lekker ruiken, maar deze is echt heerlijk! Ook heb ik het liefst altijd een handcreme bij me. Ik vond dit kleine blikje en ben daar helemaal blij mee! Een haarelastiek is altijd handig en tot slot heb ik ook altijd een lipbalsem bij me. Eerder droeg ik altijd lipstick of lipgloss, maar sinds ik een baby heb, draag ik alleen nog maar lipbalsem. Dan kan ik haar tenminste de hele dag door kusjes geven.

Wat zit er in jouw handtas?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat leuk om te lezen wat je bij je hebt , mooi tas =)
  Liefs Jorinda

  04/11/2017 at 07:28
 • Reply Teddy

  Wat leuk om te zien! Leuk tasje ook!

  04/11/2017 at 14:26
 • Laat een reactie achter