Follow:
Beauty

Wecolour: kapperskwaliteit haarverf & haarverzorging

Wil je voor de feestdagen nog graag een mooi kleurtje in je haar, maar zit de kapper al vol of heb je geen zin om heel veel geld uit te geven? Bij Wecolour.com kun je online haarverf van kapperskwaliteit bestellen voor een leuke prijs. Ze hebben er ook haarverzorging zonder slechte stoffen erin, maar zo puur mogelijk.

Via de website van Wecolour kun je een haarkleur kiezen die jij mooi vindt. Je hebt de keuze uit 23 kleuren. Allemaal natuurlijke kleuren en ook prachtige koperrode tinten. De Wecolour haarverf is veel goedkoper dan wanneer je je haren bij de kapper laat kleuren. Het is iets duurder dan bij de drogist, maar deze haarverf is wel veel beter voor je haar, want de ingrediënten zijn zo puur mogelijk. De haarverf belast je haar minimaal en de kleur blijft maximaal zitten. In haarverf van de drogist zitten veel chemicaliën verwerkt, die drogen je haren uit. In de haarverf van Wecolour zitten geen parabenen, ammonia, resorcinol en ppd.

De eerste keer dat je haarverf bij Wecolour besteld, krijg je €10,- korting. Bestel je ook haarverzorging mee, dan krijg je stapelkorting.

De shampoo is speciaal gemaakt om geverfd haar te verzorgen en de kleur langer te behouden. Nu heb ik geen gekleurd haar dus daar kan ik weinig over zeggen (net als bij de producten die nog volgen), maar ik kan natuurlijk wel de puurheid van de shampoo beoordelen. Er zitten geen sulfaten, parabenen of siliconen in. Google eventjes als je geen idee hebt wat dit voor bestanddelen zijn. In elk geval is een shampoo zonder deze toevoegingen veel beter voor je haar, maar ook voor je gezondheid. Je merkt dat de shampoo minder schuimt daardoor, maar dat betekent niet dat de werking niet goed is. Het is even wennen aan het idee, maar mijn haren worden er wel heel schoon van! Deze shampoo reinigt niet alleen je haren, maar ook je hoofdhuid. Ik merk dat goed, want mijn haren worden minder snel vet. Ik was om de dag mijn haren en als het echt niet anders kan stel ik het 1 dag uit. Met deze shampoo is dat prima te doen, mijn haren zijn nog niet vet op dag 3. €14,50

Ik breng altijd een conditioner aan na het uitspoelen van shampoo. Ik vond het verrassend dat deze conditioner van Wecolour wit is, terwijl de shampoo kleurloos is. De conditioner is goed te verdelen in het haar en trekt snel in. Het maakt mijn haren zeker gladder (ik kan mijn haren gemakkelijk doorkammen na het douchen) en het ziet er verzorgd uit. €16,50 (Samen met de shampoo voor €27,50.)

Deze Dark Bamboo is een zuiverende treatment van klei met bamboo. Dit reinigt, zuivert en verzorgt het haar. Ook de hoofdhuid wordt hierbij meegenomen. De Dark Bamboo gebruik je normaal gesproken op droog en ongewassen haar of op je uitgespoelde haar na het verven. Ik heb geprobeerd om dit treatment aan te brengen op droog haar, maar aangezien ik lang haar heb vond ik dat echt onmogelijk. Ik was al het product al kwijt op de eerste plek waar ik het aanbracht. Als je kort haar hebt zal dit vast beter gaan. Ik heb het product daarom zelf op nat haar aangebracht, zo kon ik het beter verdelen in mijn haar. Dat ging wel goed! Ik merkte trouwens direct dat mijn haar veel zachter was! €17,50

De Argan Silk gebruik je na het wassen van je haren. Het hydrateert en verzorgt je haar en het zorgt ook nog voor een mooie glans. Het beschermt je haar ook tegen hitte. Een ideaal product dus als je je haren gaat föhnen of bewerken met een stylingtool. Ik vind het een heel fijn product. Het maakt mijn haar absoluut niet vet, maar het zorgt er wel voor dat de puntjes van mijn haren er mooi verzorgd uit zien. Het maakt mijn haren minder pluizig. €11,50

De verzendkosten bij Wecolour zijn gratis en de producten passen door de brievenbus. Als je voor 16:00 uur hebt besteld, ligt het de volgende dag al op je deurmat!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter