Follow:
Overig

Weekend weg: Maasmechelen, Rotterdam en Utrecht

Vandaag geen fotodagboek van een hele week, want verder dan 1 foto van mijn stuk appeltaart op de huishoudbeurs kwam ik niet. Wel ben ik op donderdag, vrijdag en zaterdag met mijn man weggeweest en daar heb ik wel (heel veel) foto’s van gemaakt! We hebben lekker gewinkeld en van hotel ontbijtjes genoten. Ik heb geprobeerd om de boel vast te leggen en vandaag deel ik die foto’s met jullie.

weekendweg1

Donderdagochtend reden we naar Maasmechelen Village, net over de grens bij Belgie. Dit is een outlet en ik was hier nog nooit eerder geweest, maar ik had gehoord dat de koopjes hier heel goed zijn. Het was mega rustig, er was echt bijna niemand. We konden dus rustig overal kijken.

weekendweg2

We waren er rond lunchtijd gekomen en dus gingen we als eerste op zoek naar wat eten. We liepen van het terrein af en zagen dit. Hoe cool is dat?!

weekendweg3

Uiteindelijk toch op het terrein zelf een lunchroom kunnen vinden, waar ik een tosti ham-kaas bestelde.

weekendweg4

Zo ziet Maasmechelen Village eruit. Ze hebben toffe outletwinkels en er was nu ook nog de laatste extra sale ronde. Hierdoor waren er inderdaad scherpe prijzen.

weekendweg5

Met een leuk aantal tassen liep ik weer richting de auto. Ik heb geshopt bij mijn favoriete merken! Die Michael Kors tas is wel heel overdreven groot trouwens, ik heb er iets kleins gekocht. Dat gaan jullie vast binnenkort nog wel zien op mijn blog.

weekendweg6

‘s Avonds gingen we uit eten. We hadden beiden zin om bij een wereldrestaurant te gaan eten, lekker all you can eat. Het werd ‘de Gouden Lepel’ in Sittard/Geleen. Het eten was super lekker en wat was er veel keuze! Hier zie je 1 van de vele rondjes;)

weekendweg7

Dit was het laatste -en meteen ook het lekkerste- rondje! Toetjessssss!

weekendweg8

In dat restaurant boekten we een hotel, ook in Sittard. We hadden voor de tijd niets besproken en bedachten per dag een plan. We sliepen in een prima hotel.

weekendweg9

De volgende ochtend was dit mijn ontbijt. Een hard broodje, een rozijnenbol en pancakes! Jammie!

weekendweg10

We reden vervolgens door naar Rotterdam en we zochten als eerste de T.K.Maxx op. Mijn lievelingswinkel! Ik dacht dat deze buiten het centrum zat, maar blijkbaar zat deze gewoon middenin het centrum. We hadden de auto al speciaal in een dure overdekte parkeerplaats gegooid, voor een uurtje T.K.Maxxen! Maargoed, dat is niet zo erg. Daarna boekten we een hotel in de buurt (Van der Valk in Rotterdam Blijdorp) en reden we alvast die kant op.

weekendweg11

De kamer was simpel, maar netjes. Met de bus gingen we vervolgens terug naar het centrum.

weekendweg12

We brachten een bezoekje aan de Markthal. Stiekem vonden we het wat tegenvallen, want het was veel kleiner dan wij hadden gedacht. We hebben daar wel onze lunch gehaald.

weekendweg13

Oh en kijk die donuts! Wisten jullie al dat ik echt mega fan van donuts ben? Ik zou en moest er eentje nemen, maar welke…?

weekendweg14

Natuurlijk ging ik voor een roze met veel versiering erop! Hmm, heerlijk!

weekendweg15

Daarna opnieuw de T.K.MAXX in, want ‘s ochtends hadden we niet echt iets kunnen vinden. ‘s Middags hadden ze blijkbaar weer een nieuwe lading. Ik paste deze broek van Lacoste. Ik nam hem mee, voor slechts 30 euro! Kijk, daarom houd ik zo van de T.K.MAXX!

weekendweg16

De winkels waren open op vrijdagavond en dus zijn we er blijven hangen. We aten ‘s avonds wat bij de Pizzahut.

weekendweg17

We wilden naar de bioscoop en die zat naast de Pizzahut. Het werd de film ‘Dirty Grandpa’. Het was echt een leuke film met grappige stukjes erin. Ik vond het trouwens ook echt heel leuk om eens in Rotterdam naar de film te gaan. Zelf kom ik uit het oosten van het land en bij een grappige scene wordt er dan maar een heel klein beetje gegniffeld in de bios. Hier in Rotterdam niet hoor, de hele bios lag in een deuk bij het minste of geringste… zo leuk he!

weekendweg18

Zaterdagochtend weer een heerlijk hotel ontbijtje gehad. Normaal gesproken kies ik altijd maar 1 broodje en wat fruit, maar ik besloot om het er deze 2 dagen lekker van te nemen. En dus nam ik een broodje brie en een croissant met jam…

weekendweg19

en dat was nog maar ronde 1! Bij de 2e ronde nam ik een muffin en een bak met fruit.

weekendweg20

We reden terug richting huis en onderweg besloten we bij Utrecht uit te stappen. Het was super mooi weer en het was dan ook erg druk. Bijna alle terrassen zaten vol! We gingen niet echt de stad in, maar maakten meer een wandeling langs het water.

weekendweg21

En de Dom van Utrecht natuurlijk!

weekendweg22

Op het terras nam ik een pannenkoek met spek, als late lunch. We kochten nog even wat mineola’s op de markt en reden toen terug naar huis. Ik vond het heerlijk om deze dagen samen met mijn man door te brengen!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

19 Reacties

 • Reply Monique

  Hi! Ik krijg een aantal fotos dubbel met een andere beschrijving eronder?.

  Maar volgens mij is het een heerlijk weekendje weg geweest :)!
  Benieuwd naar je aankoopjes.

  29/02/2016 at 06:39
  • Reply Bertine

   Ik heb even gecheckt maar aan het artikel ligt het niet, alles staat goed. Misschien de pagina een keer refreshen?

   29/02/2016 at 07:26
 • Reply Jorinda

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Heerlijk zo een weekje weg!
  Liefs Jorinda

  29/02/2016 at 07:35
 • Reply Tineke

  Ziet er heel erg gezellig uit, krijg trek van al dat lekkere eten. En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar al je nieuwe aankopen!
  Liefs

  29/02/2016 at 07:49
 • Reply meike

  Veeeeel food! Leuk om te zien, volgens mij hebben jullie flink genoten! Ik vond TK Maxx niet zo’n toffe winkel, maar na je artikel denk ik dat ik het nog eens ga proberen(:

  29/02/2016 at 10:05
 • Reply Eva

  Ik wil zelf ook nog echt graag eens naar een outlet 🙂 Heb gehoord dat die bij Roermond ook leuk is maar dat Maasmechelen vaak mooiere items heeft. Ben benieuwd wat je gescoord hebt.

  29/02/2016 at 11:59
 • Reply Kirsty

  Wat heerlijk zo samen weg! Nu wil ik ook met mijn vriend een weekendje weg haha. Je hebt ook erg lekker gegeten. Ben benieuwd naar je aankoopjes!

  29/02/2016 at 17:23
 • Reply Manon

  Wow wat veel lekker eten. Maasmechelen ziet er leuk uit, ik ben daar ook nog nooit geweest

  29/02/2016 at 20:02
 • Reply Roxanne

  Heerlijk, quality time met je man terwijl je ondertussen leuke nieuwe plekken bezoekt en ontdekt

  29/02/2016 at 23:30
 • Reply Elma

  Wat een gezellig weekend heb je gehad zeg! Geweldig zeg die broek van Lacoste voor dertig euro! En ik ben ook wel heel benieuwd wat er in je tasje van Michael Kors zit!

  01/03/2016 at 08:00
 • Reply Cynthia - Liefde voor mode

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar je Michael Kors aankoop!

  01/03/2016 at 19:35
 • Reply Jaimy en Laura

  Wat een fijne dagen hebben jullie gehad! Dat lachen in de bioscoop vind ik heel herkenbaar haha. Ik ga altijd stuk als ik iets grappigs zie, maar ik ben vaak de enige die hardop lacht haha.

  02/03/2016 at 12:07
 • Reply Rachel Kromdijk

  Super leuke foto’s en OHHH PIZZA ! zo lekker haha!

  02/03/2016 at 12:35
 • Reply Dhini

  Wat heerlijk weekend weg zeg! En shopping…oooeee maak helemaal af

  02/03/2016 at 20:11
 • Reply Marleen

  De foto’s zeggen genoeg, het ziet er allemaal super uit! Ik ben zo benieuwd naar die T.K.Maxx winkel, daar hoor ik zoveel over, maar helaas is Rotterdam een behoorlijk stuk vanuit noord Nederland haha! Ik ben erg benieuwd naar de aankoop van Michael Kors ook!

  03/03/2016 at 16:24
 • Reply FabulousHeidi

  Wat een leuke foto’s! Maasmechelen staat nog steeds op mijn lijstje, ik kom regelmatig in Rosada (lijkt er best op) helaas hebben ze daar geen Michael Kors 🙁 De T.K.MAXX Moet ik zeker ook ‘s bezoeken! Die film lijkt me trouwens ook erg leuk! Haha ja in Rotterdam wordt er echt gelachen, dat vind ik ook altijd leuk!

  04/03/2016 at 11:19
 • Reply Jolanda

  Heerlijk weekendje! En wat zien die donuts er lekker uit!!! Ik ga af en toe naar de Outlet in Roermond, is van hetzelfde concept dan in Maasmechelen. Erg leuk, maar als ik er kom altijd zo druk!!

  04/03/2016 at 11:21
 • Reply Carol and Vero

  I wish to visit Netherlands so bad! Hopefully one day..:)

  06/03/2016 at 09:40
 • Reply Iris

  Ziet er super leuk en gezellig uit, ik wil ook heel graag een keer naar die outlet omdat ik er veel goeds over hoor, ben benieuwd wat je gescoord hebt! En jeetje, al dat eten, hmmm. <3

  06/03/2016 at 18:45
 • Laat een reactie achter