Follow:
Beauty, Fashion, Overig

WIN: 2 kaarten voor het Linda.Festival

Aankomend weekend wordt voor de tweede keer het LINDA.festival gehouden. Ik was er graag heen gegaan, maar helaas kan ik niet. Mocht jij dit weekend nog wel een plaatsje vrij hebben in je agenda en ben je in de gelegenheid om naar Zaandam te komen? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk 2 kaarten weggeven voor het LINDA.festival! De kaarten gaan naar 1 winnaar dus als je wint kun je je moeder, een collega of vriendin meenemen!

Wat?
Het LINDA.festival is een feestje voor vrouwen. Met optredens van o.a. Douwe Bob en Ali B, hele interessante workshops om te volgen en natuurlijk kun je er ook shoppen! Mocht dit alles aardig vermoeiend voor je zijn, dan kun je er ook een massage of een manicure bij boeken in de Beauty wasstraat op het terrein!

Wanneer?
Zaterdag 10 of zondag 11 juni 2017 van 11.00 tot 19.30 uur.

Waar?
Op het Hembrugterrein in Zaandam. Je kunt met de trein komen of met de auto. En natuurlijk met de fiets, mocht je in de buurt wonen.

Kijk voor meer info op: lindafestival.nl

Kosten?
Een regulier ticket kost €27,50. Wil je bepaalde workshops bijwonen of je inschrijven voor een onderdeel van de Beauty wasstraat, dan heb je een ‘ticket plus’ nodig. Je betaalt dan enkele euro’s meer, afhankelijk van wat je extra wilt die dag.

Winnen!!
Ik mag 1×2 regulier tickets weggeven, voor een dag naar keuze! Je kunt met deze winactie meedoen via mijn blog, via mijn Instagram of Facebook. Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten (onder dit artikel of onder de desbetreffende post op Instagram/Facebook) waarin het voor mij duidelijk is dat je meedoet aan de winactie en wie je mee wilt nemen naar het LINDA.festival. Ik loot 1 iemand uit die 2 tickets wint. Je hebt alleen vandaag en morgen om te reageren, donderdag zal ik de winnaar een berichtje sturen! Je dient daarop wel binnen 24 uur te reageren!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Joanne

  Leuk dat je hier kaartjes voor mag weggeven! Het is voor mij helaas erg ver weg, dus gun het iemand anders 🙂

  06/06/2017 at 15:24
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wat leuk dat je 2 kaarten weg geeft.
  Ik zou hier dolgraag met mijn zus een willen.
  Lijkt me een gezellig dagje uit.

  06/06/2017 at 19:20
 • Reply Sonja Van de Sande

  Oooooh,… nou ik zou hier wel naar toe willen! En dan met mijn vriendin en als ze niet kan, neem ik ons moeder mee!

  06/06/2017 at 21:09
 • Reply Maaike

  Leuk! Ik doe graag mee om mijn zus een leuke dag te bezorgen! Even samen tijd doorbrengen zonder kids en mannen 🙂

  07/06/2017 at 10:53
 • Reply Elske van den Broek

  Ik ben een trouwe linda lezeres en het festival lijkt me ook super leuk! Ik zou graag gaan met een vriendin die wel wat afleiding en gezelligheid kan gebruiken!! 🙂

  07/06/2017 at 18:22
 • Reply Nadine

  Leuk!! Ik doe mee!

  08/06/2017 at 18:15
 • Laat een reactie achter