Follow:
Fashion

Win: hippe schoenen

Deze winactie is gesloten, de winnares heeft een mailtje gehad.

Ik heb een ontzettend leuke winactie voor jullie! Ik vind het bijna jammer dat ik zelf niet mee kan doen, maar jullie verdienen het! Ik krijg de laatste tijd zoveel reacties op mijn artikelen en daar ben ik super blij mee. Allemaal bedankt! Maar nu even terug naar de winactie… Ik mag namelijk van de webshop Hippe-schoenen.nl een paar schoenen weggeven naar keuze! En die keuze is aan jullie! Hoe leuk is dat?! Ik zal eerst even kort wat over de webshop vertellen en een aantal hippe schoenen laten zien. Onderaan het artikel staat hoe je kans maakt op een paar schoenen!

Hippe-schoenen.nl is opgericht dóór vrouwen, vóór vrouwen. Vrouwelijke inkoopsters kopen de schoenen in en zijn voortdurend op zoek naar de laatste trends in de modesteden zoals Berlijn, Londen, New York, Miami, Barcelona en Parijs. Je bent dus verzekerd van een aanbod hippe schoenen. Ze hebben de trends echt heel goed opgepikt! Een aantal voorbeelden uit de webshop: glitter pumps, sneaker met sleehak, puntige enkellaarzen, stoere boots met studs en loafers.

Zoals je kunt zien behoren de schoenen stuk voor stuk bij de laatste modetrends. De webshop onderscheidt zich met andere winkels/webshops doordat ze zo goedkoop zijn. Pumps kosten rond de €25,-, een paar stoere laarzen kost tussen de €30,- en €40,-, voor loafers ben je rond de €20,- kwijt en de sneakers met sleehak kosten tussen de €25,- en €35,-. Daarmee is Hippe-schoenen.nl echt de enige webshop waarbij ik de sneakers met sleehak zo goedkoop heb gezien! Sla deze webshop op in je favorieten, want zo mooi en zo goedkoop vind je nergens schoenen!

Winactie
Eén van jullie maakt kans op een paar schoenen uit de webshop Hippe-schoenen.nl. We maken geen selectie, nee de winnares mag één paar kiezen uit het gehele assortiment!

Wat moet je daar voor doen?
Hieronder staan allemaal mogelijkheden om kans te maken op een paar hippe schoenen. Je moet minimaal één optie doen om mee te kunnen doen met de winactie. Hoe meer opties je doet, hoe meer kans je maakt! Laat in een reactie onder dit artikel weten welke optie(s) je hebt gedaan en vergeet niet het bewijs (bv. een link) erbij te plaatsen!

– Volg Aboutfashion en Hippe-schoenen op Twitter en tweet over deze winactie. Vergeet niet om in je tweet de link naar dit artikel te plaatsen!
– Volg Aboutfashion en Hippe-schoenen op Facebook en like & deel het bericht over de winactie!
– Volg Aboutfashion op Bloglovin en stuur een printscreen naar bertine@aboutfashion.nl.

Voor iedereen die geen social media heeft (je mag deze opties ook als extra opties doen als je wel social media hebt en minimaal één van bovenstaande opties hebt gedaan, om meer kans te maken):
– Ga naar de webshop en kies je favoriete paar schoenen uit. Geef in een reactie een omschrijving waarom je die schoenen zou kiezen.
– Maak een collage van een outfit waarmee je één van de schoenen van Hippe-schoenen.nl zou combineren. Stuur je collage naar bertine@aboutfashion.nl.

Let op: alleen volledige inzendingen doen mee! De winactie duurt 2 weken. Je kunt mee doen t/m 25 oktober 2012! Heel veel succes iedereen!

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

17 Reacties

 • Reply Lieke

  Ik heb je ook een mail gestuurd, omdat ik je via bloglovin volg.
  Maar ik wil ook even vertellen welke schoenen ik zou kiezen, dat zijn namelijk deze:

  https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/laars-met-grote-studs-camel-14.php

  In het bruin. Ik vind ze fantastisch!

  11/10/2012 at 08:08
 • Reply Lois Lorinde

  Wow, ik heb mijn ogen uit gekeken op de site! Ik doe mee 🙂
  Ik zou zeker voor deze laarsjes gaan: https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/chique-cowboylaarsjes-zwart-92.php Omdat ik daar al heel lang naar op zoek ben!

  Liefss

  11/10/2012 at 19:02
  • Reply Lois Lorinde

   Oh ik heb niet gezegt wat ik gedaan heb. Ik volg je op bloglovin, facebook en heb een collage gestuurd. 🙂

   17/10/2012 at 20:04
  • Reply Lois Lorinde

   Oh ik heb niet gezegt wat ik gedaan heb. Ik volg je op bloglovin, facebook en heb een collage gestuurd. 🙂

   17/10/2012 at 20:04
 • Reply Inge

  Dat is zeker een leuke actie, vooral de laarsjes met studs:)

  11/10/2012 at 20:04
 • Reply Jacoba

  Wat een leuke actie! Ik volg jullie op FB (als Jacoba Lamers) en Twitter (@Jacoba1970) en deze schoenen zou ik kiezen omdat ik gek ben op de sneakers met sleehak: https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/sneaker-heels-blauw-47.php

  11/10/2012 at 22:28
 • Reply didi

  wooow wat een super actie en wat een leuke webshop, ik doe zeker mee.
  ik volg je met bloglovin maar weet niet hoe ik een printscreen moet maken..
  dit vind ik echt super schoenen en ben er al heel lang naar op zoek amar vind de echte net wat te duur : https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/sparkle-boots-zwart-82.php xxx

  12/10/2012 at 00:15
 • Reply Willemijn

  Jaaaa! Ik doe mee!
  Ik heb een tweet verzonden over je winactie en volg zowel aboutfashion als hippeschoenen.
  Op facebook heb ik julli beide geliked en gedeeld!

  En ik heb mijn favo schoenen al uitgezocht!
  De groene laarsjes met hak! Die zijn zo gaaf en passen goed bij mij nieuwe gekochte groene jasje!

  https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/girly-cowboy-groen-56.php

  12/10/2012 at 22:53
 • Reply Roxanne

  Wat een toffe winactie weer! Ik krijg spontaan al keuze stress hihi 😉
  Ik volg jullie op Twitter, en tweette: https://twitter.com/Miss_Roxx/status/257422373383454721
  Ook volg ik je op Bloglovin

  14/10/2012 at 12:09
 • Reply Annemei

  Waauw leuke actie!! mijn favo laarsjes zijn deze https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/laars-met-zilveren-studs-zwart-68.php

  En ik heb je gemaild :)!

  X

  16/10/2012 at 17:21
 • Reply inge van den berg

  Beide sites geliked en geshared want de collectie is heel erg mooi.

  20/10/2012 at 08:07
 • Reply dewi

  suuuuperleuke winactie! ik waag een kansje! 😀

  ♥ ik volg jullie beiden op twitter en hier is mijn tweet: https://twitter.com/xlittletinygirl/status/260100240730910720

  ♥ ik volgde je al via bloglovin en mail is on its way!

  ♥ ik zou graag voor deze schoenen gaan: https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/enkellaarsje-met-blokhak-beige-60.php
  ze zijn echt superleuk! en ze hebben ‘m in maat 35! WOEHOE! het is echt een lange zoektocht voor mij om een haklaars/schoen te vinden in mijn maat, maar deze is echt perfect voor mij! 😀 en omdat het al een dikke zool is, heb je niet het gevoel dat die hak zo hoog is.

  ♥ ook de collage is on its way!

  Ik wil echt supergraag winnen!
  I’ve got my fingers crossed!

  X

  21/10/2012 at 21:32
 • Reply Stephania de Langen

  Omdat ik zelf echt heeeel erg slecht keuzes kan maken (ik ben een weegschaal), heb ik mijn moeder maar mee laten kijken.. Sneaker heels – Khaki, Wedge met fringe – Zwart, Bikerlove – Zwart en laat ik niet beginnen over die mooie pumps! De keuze van mijn moeder, en eigenlijk ook van mij, ging toch echt naar die prachtige Sneaker heels in de kleur Khaki <3 Wat een prachtige schoen is dat! Ik ga ongelofelijk hard duimen voor dit mooie verlate verjaardagscadeau!

  22/10/2012 at 19:36
 • Reply Natasja

  Superleuke actie! 😀 Ik heb alles gedaan wat ik kon doen Twitter, Bloglovin, Facebook inclusief collage en mailtje.
  Hier is de link van mijn tweet! ^^: https://twitter.com/Natasjablogt/status/260431449109442560
  En het paar schoenen dat ik graag zou willen hebben zijn deze: https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/sneaker-heels-rood-46.php en dat is omdat ik al maanden op zoek ben naar het perfecte paar wedges..deze zijn gewoon perfect :).

  22/10/2012 at 20:38
 • Reply Daphne

  Vette winactie!

  Ik heb jullie gevolgd via twitter en een tweet gestuurd.
  Ook heb ik jullie geliked op facebook
  en heb ik ook nog een leuke collage van de boots met studs gemaakt die ik net naar je heb opgestuurd, I would marry them!

  liefs

  23/10/2012 at 23:07
 • Reply monique

  Zoo leuk deze actie, meegedaan op twitter EN facebook!:D

  24/10/2012 at 14:05
 • Reply Linsey

  Oh wat een super leuke winactie, leuke site ook! Ik zal graag een mooi paar schoenen willen winnen 🙂

  Ik volg je op bloglovin en heb een mailtje naar jou gestuurd met een printscreen
  Verder heb ik geen social media, maar de andere twee punten kan ik wel doen:
  Mijn favoriete schoenen zijn de beige sneaker wedges https://www.hippe-schoenen.nl/pages/webshop/sneaker-heels-khaki-44.php Ik vind ze er echt zó tof uit zien! Ik vind ze helemaal niet lomp, ik hou best wel van zulke grote sneakers hihi. Ik ben ook niet de langste, dus dan is de hak wel mooi meegenomen. En de kleur vind ik ook zo gaaf.
  Ook heb ik een collage gemaakt van een outfit mét de sneaker wedges, die ik samen met de printscreen naar jou heb gestuurd.

  Hopelijk is het genoeg 🙂
  Liefs,

  Linsey

  24/10/2012 at 19:18
 • Laat een reactie achter