Follow:
Beauty

YLONN – doei ingegroeide haartjes en rode bultjes

Ik vind het heerlijk dat het zo mooi weer is de laatste tijd, het lijkt al zomer! Wat ik minder fijn vind, zijn de rode bultjes en ingegroeide haartjes die ik krijg na het scheren. Ik blijk niet de enige te zijn en gelukkig is daar iets op gevonden. De nieuwe Ylonn producten zorgen ervoor dat rode bultjes, irritatie na het scheren en ingegroeide haartjes, verleden tijd zijn. Ik probeerde de producten en deel graag mijn ervaring met jullie. Werkt het echt of klinkt het te mooi om waar te zijn?

Ylonn is opgericht door een vrouw die zelf veel last had van huidirritatie na het scheren. Nadat ze dit jarenlang had verstopt, besloot ze op zoek te gaan naar iets dat haar kon helpen. Dat iets is uiteindelijk een eigen productlijn geworden met een scrub en verschillende lotions. De producten gebruik je naast je eigen ontharingsmethode.

Ik gebruik altijd scheergel en een wegwerpscheermesje. Sinds een ruime 2 weken gebruik ik ook de Ylonn Kjarr en Ylonn Raka. De Ylonn Kjarr is een scrub & peeling op biologische basis. Er is gebruik gemaakt van fijngemalen abrikozenpitjes voor in de scrub. Je gebruikt de Ylonn Kjarr maximaal 2x per week op de vochtige huid.

Het is een stevige scrub. Het ruikt naar een mild verzorgingsproduct met een vleugje zoet. Het heeft wel een heel eigen geur, ik kan het moeilijk omschrijven. De scrub is heel geschikt voor de gevoelige huid en zelfs tere plekken zoals je bikinilijn. Ik vind de scrub heel fijn, want het zijn kleine scrubkorrels. Ik gebruik de scrub netjes 2x in de week, onder de douche, voor het scheren.

Het product wat ik daarnaast gebruik, is de Ylonn Raka. Het is een soort van lotion, die je dagelijks aan moet brengen op het probleemgebied. Dat kunnen je oksels zijn, maar ook je benen en zelfs je bikinilijn. De ingrediënten verlichten direct de jeuk, bestrijden rode bultjes en voorkomen ingegroeide haartjes. Jeuk na het ontharen ken ik niet. Rode bultjes en ingegroeide haartjes wel. Rode bultjes op mijn benen en ingegroeide haartjes bij mijn bikinilijn.
Het product bevat een geringe hoeveelheid alcohol en dat ruik je. Je kunt er maar beter niet met je neus bovenop gaan, maar als je het aanbrengt ruik je daar niets van. (Het product bevat ook aspirine en daarom mag je het niet gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft of allergisch bent voor aspirine.)

Ik heb de Ylonn Raka de afgelopen 2 weken dagelijks gebruikt. Elke avond voor het slapengaan bracht ik het aan op mijn probleemgebieden. Dat gaat heel gemakkelijk, omdat het een roller is. Na een paar dagen tot 2 weken zou je al resultaat moeten ervaren en ik kan jullie vertellen dat dit inderdaad het geval is. Ik heb helemaal geen last meer van rode bultjes of ingegroeide haartjes. Ik kan het haast niet geloven. Die ingegroeide haartjes waren altijd zo een probleem bij mij en die heb ik de laatste 2 weken niet meer gezien! Geen eentje meer, onvoorstelbaar! Ik ben zo overtuigd dat het vast nieuwsgierigheid, maar ook vraagtekens bij jou oproept. Voor nog meer eerlijke reviews ga je naar de Facebookpagina van Ylonn.

Naast de Ylonn Raka zijn er ook nog de Ylonn Róa (voorkomt ook pigmentvlekjes) en Ylonn Náinn (voor de hele gevoelige huid, maar voorkomt geen ingegroeide haartjes). Alle Ylonn producten zijn dierproefvrij. Ook krijg je 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug’ garantie.

Ylonn Kjarr €19,70 // Ylonn Raka €22,90 // www.ylonn.nl

Om op de hoogte te blijven van acties en nieuwe ontwikkelingen, volg je Ylonn op Instagram.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter