Follow:
Fashion

Zo draag je de kleur geel!

Geel is nooit mijn kleur geweest. De kleur trok mij gewoon niet en daarbij vond ik het ook niet mooi staan bij mijn blonde haar. Nu geel DE trendkleur van het moment is, moet ik eerlijk zeggen dat ik echt wel om ben. Ik had nooit verwacht dat ik ooit gele kleding zou kopen, maar van die prachtige okergele kleur heb ik nu zowaar een aantal items in mijn kast! Geel kan dus stiekem ook wel mooi staan, maar hoe draag je die kleur?

Mijn favoriete item in de kleur geel is absoluut het vest! Een geel vest kun je met zoveel dingen combineren. Ik vind een panterprintje erg mooi in combinatie met geel, maar een streepje doet het ook prima met die kleur. Of gewoon over een basic wit of zwart shirt. Alles staat leuk en dat maakt dat een geel vest zo veelzijdig is. Een geel vest moet je dit jaar gewoon in je kast hebben hangen! En dan het liefst een mooie, lange, okergele, zoals dit prachtige vest van Penn & Ink.

Een gele trui is ook erg mooi. Super leuk te combineren op een rokje of juist op een blauwe of grijze jeans. Geel staat zelfs mooi bij zwart dus ook op een zwarte broek kom je er goed mee weg. Hoewel ik geel eerst nooit een mooie kleur vond, vind ik nu zo’n gele trui best wel vrolijk staan. Ik ben wel voor kleur in de koude maanden! Je kunt er ook een blouse onder dragen als het nog kouder wordt. Een kraagje boven de blouse staat heel leuk (en een beetje preppy)!

Persoonlijk moet ik nog even wennen aan een gele jurk. Blijkbaar geldt dat niet voor iedereen, want deze jurk is al bijna helemaal uitverkocht in de webshop van Anna van Toor. Ik vind de legging eronder trouwens echt fantastisch en ik zie ook wel dat dit een gouden combinatie is zo met die jurk. Lekker basic, toch opvallend en het lijkt me ook heerlijk zitten! Een zwarte panty (met leuk patroon) kan natuurlijk ook heel goed. Lange kettingen zijn ook heel trendy en dat past prima bij deze basic jurk.

Hoewel geel prachtig staat op een jeans en bij een zwarte broek, kun je geel ook heel goed met donkerblauw combineren. Deze combinatie zagen we enkele jaren geleden ook al. Zelf vind ik het erg mooi om okergeel met olijfgroen te combineren en laat groen nu ook 1 van de modekleuren van het moment zijn!

Voor mij was de kleur geel wel even wennen, maar ik ben om nu ik heb gezien dat geel heel fashionable kan zijn. Ik ben benieuwd wat jij van de kleur geel vindt?!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Ik vind het mooi en draag het ook f regelmatig! Tot afschuw van mijn moeder en zusje, die vinden het vreselijk haha. Dat gele vest is leuk!! Ik hou dr van, heerlijk voor de koude dagen om lekker in weg te kruipen!

  29/10/2018 at 06:41
 • Reply Kirsten

  Ik zou ook echt moeten wennen aan de kleur geel! Het is niet echt een kleur die je terugziet in mijn kledingkast om eerlijk te zijn. Ik heb altijd het gevoel dat ik er heel bleek van word. Misschien toch eens proberen misschien dat andere tinten wel staan. Ik zou het liefst wel wat kleur toevoegen aan mijn garderobe alleen merk ik dat ik toch snel neig naar zwart, wit en grijs.. beetje de basics. X

  29/10/2018 at 11:35
 • Laat een reactie achter