Follow:
Fashion

Zomerse outfit: rokje met kraaltjes

Wat hebben we een geluk met het weer de laatste tijd. De zon laat zich al veel zien en ik heb meer het gevoel dat het zomer is dan dat het lente is. Tijd om mijn witte benen voor te stellen aan de zon! Ik vond een heel leuk rokje, met kraaltjes (beetje Ibiza stijl) en zocht daar 2 leuke tops bij. Dit deed ik bij een webshop die ik nog niet kende.

Die webshop is Jeroenbeekman.nl. Ze hebben daar heel veel bekende modemerken, die een mooie uitstraling hebben. Zo vond ik er als eerste dit rokje, van Geisha. Ik werd direct verliefd door de prachtige jeanskleur en de vrolijke kraaltjes onderaan de rok. Binnenkort gaan wij op vakantie naar Ibiza en dit rokje gaf mij direct dat heerlijke Ibiza gevoel. Dit rokje wilde ik hebben! Je ziet dat het rokje ook aan de achterkant heel mooi is: de zakken hebben een mooie afwerking en een donkerblauw stuk. De rok heeft een split waardoor je er goed in kunt bewegen.

Ik koos er een top bij, die er qua kleur goed bij zou passen. Ik ging voor deze rode top van Aaiko. De top lijkt in eerste instantie heel basic (komt vast door de effen kleur), maar dat is hij niet. De top heeft namelijk een heel leuk mouwtje en de halsboord heeft prachtige glitters. De top heeft een perfecte lengte voor op een rok.

Had ik al gezegd dat ik deze rok fantastisch vind? Ik vind hem echt zo leuk! Heerlijk zomers, maar toch ook netjes. De lengte van de rok zorgt er namelijk voor dat je er prima mee de deur uit kunt.

Ik zocht er ook nog deze rode Summum top bij, voor als het echt warm weer is. Het is een mooi singlet met veel stretch. Ook dit lijkt weer een simpele top, maar de kruisende bandjes op de rug zijn een heel leuk detail!

Ik draag van alle items mijn normale maat en alles past prima. Bezoek zeker www.jeroenbeekman.nl om te zien welke mooie kleding zij nog meer verkopen!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter